Freedom for All ❤️

Freedom for All ❤️ is mijn levensmotto!

Door het lezen van mijn blogs ga je ontwaken in de Matrix (schijnwereld). Voordat je mijn blog gaat lezen is het verstandig om jezelf eerst eens af te vragen of je wel wilt ontwaken in de wereld waarin je altijd geloofde. Het is namelijk geen fijne ervaring, om te beseffen dat je jarenlang bent voorgelogen door instanties of mensen waarop je altijd op vertrouwde.

 

Blog voor Freedom

and Hapiness

for All ❤️


Het laatste Nieuws - Update woensdag 3 februari 2021

Zoals U kunt lezen schrijf ik (Dienie Kars), blogs (artikelen) op deze website en verzamel ik info over zeer veel uitéénlopende onderwerpen, voor verschillende doeleinden.

Waarom ik dit doe? Ik hoop dat ik U hiermee prikkel of trigger om te gaan lezen en zelf ook onderzoek te gaan doen. Dat U gaat ontwaken of verder zal ontwaken. En uiteindelijk ook de ware Geschiedenis en de Waarheid zal gaan ontdekken van ons Aardse bestaan.

We staan voor zeer grote positieve veranderingen in ons leven!


Patricia's Sundaynight Life van zondag 7 februari 2021 in gesprek met Anton Teuben.

Audio ► https://www.salto.nl/player/patricias-sundaynight-life/6ed1GQL6DYIEwYkKg0iGeY/


LAATSTE UPDATE OVER GESARA EN THE GREAT AWAKENING ►

https://inteldinarchronicles.blogspot.com/Voor de echte Warriors onder ons:


Ik weet niet welke opties je hebt, maar het beste voor nu is om geen vaste woon- of verblijfplaats te hebben of dagelijks te vertoeven waar je staat ingeschreven.

Zolang die Nazi handlangers en Nazi huurlingen nog macht hebben in Nederland!


Mijn nieuwste blogs


👇👇Het dragen van T-shirts met een bepaalde boodschap is soms een hele uitdaging of juist een mooi gebaar naar de buitenwereld toe.

Elke de Klerk behoort daar zeker toe en met haar vele anderen, zoals: Micha Kat, Hans Meyer, Wouter Raatgever, Wim Visscher, Peter DG, Rinus Verhagen, Erik Groeneveld, Janet Ossebaard, Sven Hulleman, Ad van Rooij, Rob Brockhus, Johan Oldenkamp, Lange Frans, Stephan Verschaefe, Jeroen Jongejans, Frans Heslinga, Leo Stoter, Youri Plate, Ruud van Es,...

MED BEDS

28-12-2021

De Med-Bed-technologie is al heel lang 'onderdrukt' en 'verborgen' voor de bevolking!

JFK

16-02-2021

President Trump elected John F. Kennedy as 19th Vice President of the United States.

De afgelopen maanden heb ik een ware inhaalslag gemaakt betreffende het naar buiten brengen van heel veel informatie op een breed vlak. Heb ook nog een nieuw platfom gemaakt: "De Nieuwe Media" met daaraan verbonden een Waarheidskrant.

We zouden eigen communities moeten oprichten, buurtschappen. Die hadden ze vroeger ook. In Duitsland zijn ze er nog steeds, vooral op het platteland. Reuze gezellig trouwens en het zet ook direct zoden aan de dijk. Zorgen elkaar waar hulp of steun nodig is.

De OPPT (de One People's Public Trust), nu IUV (I and the Universal Value) geheten, heeft ervoor gezorgd dat er zich niets of niemand meer bevindt tussen jou en de schepper/God/oneindige intelligentie etc.

Mijn reeds gepubliceerde blogs


Klik hieronder voor mijn reeds eerder gepubliceerde blogs.

Zoals je ziet schrijf ik blogs en publiceer ik info over zeer uiteenlopende onderwerpen.

Waarom ik dit doe? Ik hoop dat ik je hiermee prikkel of trigger om te gaan lezen en zelf ook onderzoek te gaan doen. Gaat ontwaken of verder zal ontwaken. En uiteindelijk de ware Geschiedenis zal ontdekken van ons Aardse bestaan, Namasté ❤️


Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste en belangrijkste nieuws?


Schrijf je dan in voor de Nieuwsbrief

Wilt U reageren op één van mijn blogs?


Of heeft U een vraag of een opmerking? Wilt U mij volgen op social media? Of mij ondersteunen in mijn Missie op Aarde? Maak dan Uw keuze uit één van de onderstaande opties.

Telegram GESARA kanaal ► https://www.t.me/GESARANederland


E-mail | Facebook | YouTubePaypal Doneeractie  │ Mijn wens │  Mijn boek