Freedom for All ❤️ Worldwide

Dit is mijn levensmotto, Vrijheid voor iedereen!

Door het lezen van mijn blogs ga je ontwaken in de Matrix (schijnwereld).

Voordat je mijn blog gaat lezen is het verstandig om jezelf eerst eens af te vragen of je wel wilt ontwaken in de wereld waarin je altijd geloofde. Het is namelijk geen fijne ervaring, om te beseffen dat je jarenlang bent voorgelogen door instanties of mensen waarop je altijd op vertrouwde.

 

Blog van Dienie Kars / Dienie Wakker / Dienie Holland


Het wordt nu écht de hoogste tijd dat wij als bevolking zijnde massaal gaan ontwaken!

Het is mijn Missie om de bevolking te informeren over mijn ontdekkingsreis...


Koers naar de Waarheid en Vrijheid!
Koers naar de Waarheid en Vrijheid!
 


Mijn publicaties


Zoals je wellicht reeds hebt kunnen constateren of hebt kunnen lezen schrijf ik (Dienie Kars, Waarheidsvinder en Blogger) regelmatig blogs (artikelen) op dit platform, andere websites, Telegram kanalen en groepen, en verzamel ik info over zeer veel uit éénlopende onderwerpen en maak ik hier regelmatig publicaties van.

Waarom ik dit doe? Alles heeft een reden, ontdek het zelf...

Ik hoop dat ik je hiermee prikkel of trigger om te gaan lezen en zelf ook onderzoek te gaan doen. Dat ook jij gaat ontwaken en/of verder zult gaan ontwaken. En uiteindelijk ook de ware Geschiedenis en de Waarheid zult gaan ontdekken van de Mensheid en ons Aardse bestaan.

Ga ook eens bij jezelf naar binnen kijken, want wie ben jij eigenlijk?

Ooit weleens over nagedacht?

Uiteindelijk ga ook jij begrijpen waarom sommige mensen (nu volwassenen) vooral in hun kindertijd zoveel verdriet, pijn en ellende hebben ervaren in hun aardse leven. Veel kinderen zijn in hun jeugd getraumatiseerd, seksueel misbruikt of erger nog, zijn blootgesteld aan satanische rituelen.


Seksueel misbruik


Kun jij je voorstellen dat mannen hun piemel in kinderen of in babies steken?

En dat ze soms babies en kinderen doden bij of na hun vunzige en gruwelijke bezigheden? Weleens van satanische rituelen gehoord? Dit is helaas de realiteit.

Zoek de Bart van Well Foundation eens op en ga eens lezen op die website. Dat platform zet zich nu in om alles aan het Licht te brengen. Veel mensen hebben zich reeds aangesloten bij het platform als vrijwilliger, vertrouwenspersoon of therapeut. Dankzij deze mensen kunnen we nu slachtoffers van seksueel misbruik helpen die geen erkenning krijgen in de samenleving en/of geen stem hebben.

Veel slachtoffers belanden uiteindelijk in de psychiatrie of gevangenis, omdat ze door hun soms heftige emoties, veroorzaakt door trauma's, soms 'rare' dingen (gedragingen, verbaal of non-verbaal) doen uit onmacht, frustraties of woede naar hun daders (verkrachters), wat wel begrijpelijk is.

Veel slachtoffers van seksueel misbruik plegen uiteindelijk zelfmoord. En veel slachtoffers van seksueel misbruik lopen vaak tegen onzichtbare 'muren' op. Omdat ze vaak niet geloofd worden wat hen is overkomen, of omdat er teveel geld- en machtsbelangen meespelen.

Bart van Well is ook slachtoffer van seksueel misbruik in zijn jeugd en is op volwassen leeftijd uiteindelijk enorm gecrashed in zijn leven.

Tip: Ga deze website eens bestuderen ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/

Doe eens gek en doe eens een Donatie aan de Bart van Well Foundation.

https://www.doneeractie.nl/help-deze-volksheld-een-nieuw-leven-op-te-bouwen/-59447


Mijn Missie in mijn aardse leven


Mijn Missie is de bevolking informeren en een gezonde samenleving creëren met gebruikmaking van vrije energie (free energy), waarin we onze gaven en talenten kunnen gaan benutten en we vrij zijn in onze keuzes die we maken. En uiteindelijk blij en gelukkig zijn dat we op onze Aarde kunnen en mogen leven in een menselijk lichaam van vlees en bloed.


Het Grote Ontwaken 🙏


We staan nu voor zeer grote positieve veranderingen in ons leven.

Lees op de onderstaande website en kanalen de nieuwste updates over:


NESARA / GESARA

https://dinarchronicles.comHET GROTE ONTWAKEN 🙏

https://t.me/GesaraNederland


MIJN BLOGS

Ineens lijkt Youri Plate een grote Boeman te zijn in Nederland, NL wat alleen bestaat als bedrijf!

Zodra je je realiseert dat ze (de satanische elite) altijd hebben gelogen over de vorm van de Aarde ga je het hele plaatje veel beter begrijpen!

We leven in de Eindtijd, de Armageddon, dat is in alle religies voorspeld!

Verhalen van mensen die bereid waren de consequenties te dragen toen hun bewustzijn over de werkelijkheid veranderde.

Zij zijn ook één van meest minst begrepen deeltjes. Neutrino's zijn gelijkaardig aan het vertrouwdere elektron, met één essentieel verschil: neutrino's dragen geen elektrische last. Omdat neutrino's elektrisch neutraal zijn, worden zij niet beïnvloed door de elektromagnetische krachten die zich op elektronen voordoen.

Wat ben ik blij dat ik mijn jeugd en de langste tijd van mijn leven niet in deze tijd heb doorgebracht...
En wat heb ik medelijden met de jeugd van nu en de tijd die nog komen gaat, want wat was het een mooie tijd...

Wilt U graag op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs?


Schrijf U dan in voor de Nieuwsbrief ►

Wilt U reageren op één van mijn blogs?


Of heeft U een vraag of een opmerking? Of wilt U mij volgen op social media? Of mij ondersteunen in mijn Missie op onze prachtige Aarde? Maak dan Uw keuze uit één van de onderstaande opties hieronder.

E-mail: info@dieniekars.nl