Freedom for All ❤️ Worldwide

Dit is mijn levensmotto, Vrijheid voor iedereen!

Door het lezen van mijn blogs ga je ontwaken in de Matrix (schijnwereld).

Voordat je mijn blog gaat lezen is het verstandig om jezelf eerst eens af te vragen of je wel wilt ontwaken in de wereld waarin je altijd geloofde. Het is namelijk geen fijne ervaring, om te beseffen dat je jarenlang bent voorgelogen door instanties of mensen waarop je altijd op vertrouwde.

 

Blog van

Freedom for All ❤️ Worldwide



Wij gaan ontwaken!


Het wordt de hoogste tijd dat wij massaal gaan ontwaken. Zoals U wellicht reeds hebt kunnen constateren of heeft kunnen lezen schrijf ik (Dienie Kars, Waarheidsvinder en Blogger) regelmatig blogs (artikelen) op dit platform en andere websites en platforms en verzamel ik info over zeer veel uit éénlopende onderwerpen.

Waarom ik dit doe?

Alles heeft een reden, ik hoop dat ik U hiermee prikkel of trigger om te gaan lezen en zelf ook onderzoek te gaan doen. Dat ook U gaat ontwaken en/of verder zult gaan ontwaken. En uiteindelijk ook de ware Geschiedenis en de Waarheid zult gaan ontdekken van de Mensheid en ons Aardse bestaan.

En U uiteindelijk ook gaat begrijpen waarom sommige mensen en vooral kinderen in hun jeugd zoveel verdriet, pijn en ellende hebben ervaren in hun aardse leven.

Mijn Missie op onze Aarde is een Gezonde Samenleving te creëren met gebruikmaking van Vrije energie, waarin we onze talenten kunnen benutten en we vrij zijn in onze keuzes die we maken. En uiteindelijk blij en gelukkig zijn dat we op Aarde kunnen en mogen leven in een lichaam van vlees en bloed.


THE GREAT AWAKENING 🙏


We staan nu voor zeer grote positieve veranderingen in ons leven!

Freedom for All ❤️


Lees op de onderstaande website de nieuwste updates over:

NESARA / GESARA en THE GREAT AWAKENING 🙏

Info link NESARA / GESARA ► https://dinarchronicles.com


THE GREAT AWAKENING 🙏

Telegram kanaal ► https://t.me/GesaraNederland


VOLK WORDT WAKKER

Telegram kanaal ► https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal



- Mijn nieuwste blogs -

Hieronder staan mijn eerder gepubliceerde blogs.


Zoals U ziet schrijf ik blogs en publiceer ik info over zeer uiteenlopende onderwerpen. Waarom ik dit doe? Ik hoop dat ik U hiermee prikkel (trigger) om te gaan lezen en zelf ook onderzoek te gaan doen. Gaat ontwaken en/of verder zal gaan ontwaken. En uiteindelijk de ware Geschiedenis zal gaan ontdekken van ons Aardse bestaan.

De Med-Bed-technologie is al heel lang onderdrukt en verborgen voor de 'normale' bevolking!

Heb de afgelopen jaren zelf onderzoek gedaan naar psychopaten en een paar bekenden van mij, die psychopatisch gedrag vertoonden een tweede kans gegeven om te veranderen.

Het is nu 1 minuut voor 12, NESARA / GESARA zijn nu aanstaande!

MARI HALI

17-06-2022

In de Himba-stam van Namibië in zuidelijk Afrika staat de geboortedatum van een kind vast, niet op het moment van aankomst in de wereld, noch in het ontwerp ervan, maar veel eerder: sinds de dag dat het kind in de geest van Zijn moeder wordt gedacht. ⠀ ⠀⠀

De naakte Waarheid gewapend met een zweep uit een diepe put tevoorschijn komend om de Mensheid er van langs te geven?

OVER NIBIRU

08-05-2022

Op 07-12-2020 ontving ik het onderstaande bericht van Marco.

IN KENIA (AFRIKA) IS GESTART MET DE AANKOOP VAN EEN STUK LANDBOUWGROND OM ZELF VOEDSEL TE KUNNEN VERBOUWEN!

Tussen Kerst en Nieuwjaar (2022) is er enorm veel gebeurd, vele mensen hebben dit gevoeld, anderen hebben veel in de lucht gezien.

The Voice affaire roept herinneringen op bij andere slachtoffers van seksueel misbruik en/of intimidatie!

We kregen eindelijk de mogelijkheid om kleine Ufo's in elkaar te bouwen als bouwpakket en proefvluchten ermee te maken. Er was iemand die tijdens de proefvlucht grapjes ermee ging uithalen en liet zijn Ufo op z'n kop de mijne aanraken (een kusje!) waar ik mij op dat moment in bevond.

Mensen die geen geld hebben denken dat ze niets meer kunnen ruilen (of kopen), ondanks dat ze zelf beschikken over vele (natuur)talenten, bijzondere gaves, veel tijd, tomeloze energie, diverse kennis en multi handvaardigheden.

Veel mensen zijn het niet gewend om in Vrijheid te kunnen en mogen leven!

GEZONDHEIDTIP

17-01-2022

Wanneer je verse mint in circa 1 liter water kookt totdat het zwart ziet en daarna een paar kopjes ervan opdrinkt met 2 theelepels honing erin ben je zo weer beter.

Wilt U graag op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs?


Schrijf U dan in voor de Nieuwsbrief ►

Wilt U reageren op één van mijn blogs?


Of heeft U een vraag of een opmerking? Of wilt U mij volgen op social media? Of mij ondersteunen in mijn Missie op onze prachtige Aarde? Maak dan Uw keuze uit één van de onderstaande opties.