NEDERLANDSE POLITIEKE GEVANGENEN


Waarom geen KAMERVRAGEN over deze Politieke gevangenen die nog steeds zijn opgesloten?


@thierrybaudet @GideonvMeijeren @PvanHouwelingen

Laatste Update: 30-05-2022

Er zitten diverse mensen als politiek gevangene opgesloten in de gevangenis.

 Allen met hun eigen levensverhaal en achtergrond.

Ze zijn slachtoffer geworden van het corrupte regiem in Nederland.

Als klokkenluider, demonstrant of als slachtoffer van seksueel misbruik en/of satanische rituelen.

Dit zijn onder andere de volgende mensen: 


Hüseyin Baybaşin

Micha Kat

 Wouter Raatgever

Joost Knevel

Mavis Alicia Andrews

Bart van Well

Max van den Berg


Laten we allemaal even met onze gedachte bij hen zijn...

En hen in onze gedachte een hart onder hun riem steken ❤️

En laten we allen een kaarsje voor hen branden!


A T T E N T I E

Na het publiceren van dit artikel werd ik (Dienie Kars) enorm aangevallen over verschillende namen die in dit artikel staan vermeld. Graag ontvang ik harde bewijzen en gestaafde feiten waarom sommige namen hier onterecht volgens jou staan vermeld.

Je kunt je reactie zenden naar mijn e-mailadres: info@freedom-for-all.com

Zolang ik geen harde bewijzen of gestaafde feiten ontvang zal ik de namen laten staan in dit artikel.

Tot heden geen enkele e-mail ontvangen!

Hüseyin Baybaşin

Over Hüseyin Baybaşin werd een boek geschreven.

Hüseyin Baybaşin Turks-Nederlands overspel in de Koerdische kwestie

Auteur: Rein Gerritsen


Samenvatting:


In 1989 doet de Koerdische zakenman Huseyin Baybasin een boekje open over de nauwe samenwerking tussen de Turkse regering, het leger, de douane en de georganiseerde misdaad. Jaarlijks wordt er voor vijftig miljard dollar aan heroïne via de Balkan-route gesmokkeld naar Europa, met Nederland als belangrijkste doorvoerhaven. Nog tijdens de persconferentie wordt Baybasin gearresteerd. Als hij vrij komt, vlucht hij naar Groot- Brittannië, van waaruit hij, op 12 april 1995 te Den Haag, het Koerdische parlement in ballingschap opricht. De Koerdische vrijheidsstrijd brengt zowel de Nederlandse als de Turkse overheid in verlegenheid. De toetreding van Turkije tot de Europese Unie staat op het spel.

De beide landen besluiten al in 1989 Baybasins telefoon te tappen. De taps blijken zo belastend dat Baybasin levenslang krijgt wegens moord en drugshandel. Maar de taps blijken later vervalst, wat leidt tot een herzieningsaanvraag in de zaak.


Is Baybasin een politieke gevangene?


Filosoof Rein Gerritsen spitte de zaak uit. Het resultaat is een meeslepend verslag waarin Turkse en Nederlandse veiligheidsdiensten, politie, ministers en topambtenaar Joris Demmink, een dubieuze rol spelen. Spannend, smerig en helaas waar; het levensverhaal van de Turkse Koerd Huseyin Baybasin.

Rein Gerritsen (1959) studeerde wijsbegeerte in Utrecht. Hij publiceerde eerder Filosoof in de bajes. Van zijn autobiografische reeks verschenen de eerste twee delen, Knockout en 13 ongelukken. Gerritsen vertaalde het boek Pragmatisme van William James en schreef een monografie James. Hij schrijft onder meer voor Filosofie Magazine en is bestuurslid van de Nederlandse Stichting voor Wijsgerig Pragmatisme.


Huseyin Baybasin is mede-oprichter van het Koerdisch Parlement in ballingschap en is al sinds 24-12-1995 een politiek gevangene van de Staat der Nederlanden!


Ook na zijn veroordeling in hoger beroep ontkende Baybaşin schuldig te zijn aan de feiten waarvoor hij veroordeeld was. Hij zei het slachtoffer te zijn van een complot tussen de secretaris-generaal van het ministerie van Justitie Joris Demmink en de Turkse overheid. Demmink zou het strafproces tegen Baybaşin onder druk van Turkije beïnvloed hebben omdat de Turken Demmink chanteerden met seksuele escapades met jonge jongens.

Bron: Wikipedia ► https://nl.wikipedia.org/wiki/H%C3%BCseyin_Bayba%C5%9Fin


Wilt U Baybasin een kaartje of een brief toezenden?

Postadres:

PI Lelystad
T.a.v. Mr. Hüseyin Baybasin
Reg.nr. 1623371
Larserdreef 300
8233 HB  LelystadHuig Plug zette zich eerder en lange tijd in voor de bevrijding van Hüseyin Baybasin!

Micha Kat (onderzoeksjournalist)

Micha Kat met een telefonisch bericht (01-02-2021) vanuit de gevangenis.

https://t.me/c/1642294976/164


Wilt U Micha Kat een kaartje of een brief toezenden?

Postadres:

Her Majesty's Prison Mahaberry
Att. Micha Kat
Prison N° D 9554
17 Old Road
Lisburn
BT28 2 PT
Northern Ireland
United KingdomWouter Raatgever (klokkenluider)


Vrijdag 12 juni 2020 sprak Eva van Zeeland met Wouter Raatgever in het Pleintheater in Amsterdam over de aangifte die hij deed tegen HUGO DE JONGE, HANS BRUG (Dir. Gen. RIVM), JAAP VAN DISSEL (Dir. CIB RIVM) en MIRIAM STURKENBOOM (adviescommissie voor de WHO en ass. Professor UMC).

Bewijsboek van Wouter werd door de rechter niet geaccepteerd!


Postadres:

PI Alphen aan den Rijn
T.a.v. Wouter van de familie Raatgever
Postbus 762
2400 AT Alphen aan den Rijn
Reg.nr. 11783928


Joost Knevel (slachtoffer van seksueel misbruik en satanische rituelen)

Joost Knevel onderging een onderzoek in het PIETER BAAN CENTRUM in Almere en werd daarom op 17-02-2022 daarheen overgeplaatst. Wat reeds diverse mensen (klokkenluiders, waarheidsvinders en vrijheidsstrijders) is overkomen, als je de waarheid spreekt over pedofiele satanische MK Ultra projecten waar ze politici hebben 'opgevoed', kom je in de gevangenis terecht en proberen ze je voor gek te verklaren en zo lang mogelijk buiten de samenleving te houden. Joost Knevel is allesbehalve gek, Joost is een zeer intelligente man!

Joost Knevel is een politiek gevangene geworden. Amnesty doet helemaal niets, vanwege Ans van Reewijk. Grapperhaus blokkeert onderzoek naar satanisch ritueel misbruik. Het schiet maar niet op. Gideon van Meijeren stelde reeds vele Kamervragen over satanisch ritueel misbruik. Lange Frans deed dat eerder ook met zijn rapliedjes (KAMERVRAGEN 2).


‼️ UPDATE 13-03-2022 ‼️

De groeten van Joost aan de Bataafse Leeuw.

Het gaat goed met hem, al is hij soms wel neerslachtig. Vandaag keek hij Hour of Power over Jozef die in de put werd gegooid door z'n familie. Hij vond daar veel herkenning in en voelde zich ook wel weer bemoedigd door de rest van het verhaal. Wouter zit ook in het Pieter Baancentrum en hij kan regelmatig met Wouter spreken. Dat doet hem ook goed. Op 16 juni 20200 volgt er een inhoudelijke zitting over de bevindingen van het Pieter Baan Centrum. Laten we blijven bidden voor Joost en z'n gezin, en natuurlijk ook voor Wouter en Micha.

❤️ 🙏🏻 🔥

Postadres:

Justitieel Complex Zaanstad
T.a.v. Joost Knevel
Postbus 3068
1500 HD Zaandam
Afdeling A400

Reg.nr. 8066753

Mavis Alicia Andrews

Mavis Alicia Andrews is slachtoffer van falende jeugdzorg!

Haar kinderen werden eerder seksueel misbruikt door derden. Je probeerde als moeder je zoon in veiligheid te brengen en dan word je maandenlang gestraft. Ze doen nog steeds alsof je een grote crimineel bent. Jouw eigen kind,  het betreft JOUW EIGEN KIND, die je met bloed zweet en tranen ter Wereld hebt gebracht.


UPDATE 19-02-2022

Mavis Alicia Andrews belde Emily Passemiers op vanuit de gevangenis. Ze willen haar hoogstwaarschijnlijk Nederland 🇳🇱  uitzetten/deporteren, zonder haar door derden seksueel misbruikte kinderen.

Wie kan haar helpen of bijstaan?

Wilt U Mavis een kaartje of brief met bemoedigende woorden of iets anders toezenden?

Mavis zal het erg waarderen 👍 👍

Tip: Wanneer U Uw telefoonnummer op Uw kaartje schrijft of een postzegel in Uw brief bijsluit kan Mavis U eventueel terugschrijven of terugbellen en U eventueel bedanken vanuit de gevangenis.

Postadres:

PI Utrecht
Afd. Nieuwersluis
T.a.v. Mavis Alicia Andrews
Reg.nr.: 10613981
Zandpad 3
3631 NK  Nieuwersluis

Meer info ► https://www.freedom-for-all.com/mavis-alicia-andrews/


Bart van Well


Bart van Well is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex-onderzoek en kroongetuige van de Demmink zaak. Bart van Well is in de onderstaande video te horen vanaf 15:30 minuut.

‼️ Let op: In 2012 reeds gepubliceerd en tot heden NIETS mee gedaan door het OM ‼️

Video ► https://youtu.be/oDiZ3aCJp18


Wanneer jullie deze video beluisteren kun je lezen en horen wat Bart van Well is overkomen toen hij als minderjarige van huis wegliep en naar Amsterdam vertrok. Dit is de reden waarom Bart op volwassen leeftijd is gecrashed en uiteindelijk in de goot belandde van de samenleving en nu nog 2 jaar in de gevangenis dient te blijven, omdat de officier van justitie Bart in januari 2022 tot veelpleger heeft veroordeeld.

❌ ROLODEX ONDERZOEK ❌

Informeer Uzelf over het Rolodex-onderzoek waarbij hoge topambtenaren zijn betrokken.

Bart van Well is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex-onderzoek en kroongetuige van de Demmink zaak. Video ► https://youtu.be/QtSKgxJ6RoI


Bart nog 2 jaar opgesloten!

Bart kreeg op 18 januari 2022 te horen dat hij nog 2 jaar binnen de muren van justitie moet verblijven. Bart werd door de officier van justitie als veelpleger veroordeeld. Op 4 februari 2024 komt Bart (zo het er nu naar uitziet) pas weer vrij. Bart zit sinds 22 september 2021 opgesloten in de gevangenis.

Bart is sinds half februari 2022 overgeplaatst naar Zutphen, waar hij een re-integratie programma aangeboden krijgt om straks weer terug te  kunnen keren naar de samenleving. Ondanks alles zit Bart nu in een goede flow. Bart is een leuk, lief en attent mens, je moet hem leren kennen.

Wilt U Bart een kaartje of brief met bemoedigende woorden of iets anders toezenden?

Bart zal het erg waarderen 👍 👍

Tip: Wanneer U Uw telefoonnummer op Uw kaartje schrijft of een postzegel in Uw brief bijsluit kan Bart U eventueel terugschrijven of terugbellen en U eventueel bedanken vanuit de gevangenis.

Het postadres is als volgt:

PI ACHTERHOEK
T.a.v. Bart van Well (reg.nr. 9131113)
Afdeling A - Cel 9
Verlengde Ooyerhoekseweg 21
7207 BJ ZUTPHEN


Wilt U Bart financieel ondersteunen voor shag, boodschappen en zodat hij kan bellen vanuit de gevangenis?

Met elke 5 of 10 euro is Bart al blij ❤️

Het Mytelio nummer van Bart is: 36822171

Link website staat hieronder om een bedrag te kunnen storten.

Bart heeft een pasje wat op deze manier kan worden opgewaardeerd.

Vul het Mytelio nummer in van Bart in de onderstaande link.

Link om te doneren ► https://www2.mytelio.nl/Topup/AnonymousTopup


Bart wil een ieder bedanken voor de vele mooie kaartjes en begripvolle brieven die hij mocht ontvangen de afgelopen periode. Dit doet hem erg goed. Ook is Bart erg dankbaar voor alle donaties die hij mocht ontvangen tot heden en voor het bezoek wat hij wekelijks krijgt van mensen die het goed met Bart voor hebben.

Bart heeft nog een rit te gaan tot 2024, tot die tijd blijft hij in detentie.

MAX VAN DEN BERG

UPDATE 22-01-2022


[Forwarded from Onrecht Tv in opstand]

Gisteren hadden we even contact met Max. Het gaat goed met hem. Hij is uit quarantaine en daar is hij blij mee.  Hij is trots op iedereen voor het door gaan met de protesten. Hij denkt er over om in hoger beroep te gaan maar is er nog niet over uit. Hij heeft de rust gevonden en leest veel in de bijbel die hij inmiddels heeft. Hij bedankt iedereen voor de kaartjes. Is er heel blij mee en hoopt dat jullie er mee door gaan.

Groetjes aan iedereen van Max

Postadres:

PI Alphen aan de Rijn
T.a.v. Max van den Berg
Reg.nr. 11668947
Postbus 762
2400 AT  Alphen aan de Rijn
Locatie: Eikenlaan


Eerdere politieke gevangenen waren:


Erwin Lensink

Neset Temirci

Erik Groenendijk

Leo Stoter

Caspar Zwart

Hans Meyer

Youri Plate

Rob Brekel

Huig Plug

Eline van 't Noordende

Debbie Beekwielder (Irhuia)


En nog vele anderen meer...