DE NEDERLANDSE POLITIEKE GEVANGENEN


Waarom geen KAMERVRAGEN over de Politieke gevangenen die nog steeds zijn opgesloten?


@thierrybaudet @GideonvMeijeren @PvanHouwelingen

Laatste Update: 07-11-2022


Er zitten in Nederland nog steeds diverse mensen als politiek gevangene opgesloten in de gevangenis!


 Allen met hun eigen levensverhaal en achtergrond.

Ze zijn slachtoffer geworden van het corrupte regiem in Nederland.

Als klokkenluider, demonstrant of als slachtoffer van seksueel misbruik en/of satanische rituelen.


Dit waren/zijn onder andere de volgende mensen: 


Hüseyin Baybaşin

Micha Kat

 Wouter Raatgever

Joost Knevel

Mavis Alicia Andrews

Bart van Well

Max van den Berg


Laten we allemaal even met onze gedachte bij hen zijn...

En hen in onze gedachte een hart onder hun riem steken ❤️

En laten we allen een kaarsje voor hen branden!A T T E N T I E

Na het publiceren van dit artikel werd ik (Dienie Kars) enorm aangevallen over verschillende namen die in dit artikel staan vermeld. Graag ontvang ik harde bewijzen en gestaafde feiten waarom sommige namen hier onterecht volgens jou staan vermeld.

Je kunt je reactie zenden naar mijn e-mailadres: info@dieniekars.nl

Zolang ik geen harde bewijzen of gestaafde feiten ontvang zal ik de namen laten staan in dit artikel.

Tot heden (07-11-2022) nog steeds e-mail ontvangen!

Hüseyin Baybaşin

Over Hüseyin Baybaşin werd een boek geschreven.

Wie is Hüseyin Baybaşin?


Hüseyin Baybaşin Turks-Nederlands overspel in de Koerdische kwestie


Auteur: Rein Gerritsen


Samenvatting:


In 1989 doet de Koerdische zakenman Huseyin Baybasin een boekje open over de nauwe samenwerking tussen de Turkse regering, het leger, de douane en de georganiseerde misdaad. Jaarlijks wordt er voor vijftig miljard dollar aan heroïne via de Balkan-route gesmokkeld naar Europa, met Nederland als belangrijkste doorvoerhaven. Nog tijdens de persconferentie wordt Baybasin gearresteerd. Als hij vrij komt, vlucht hij naar Groot- Brittannië, van waaruit hij, op 12 april 1995 te Den Haag, het Koerdische parlement in ballingschap opricht. De Koerdische vrijheidsstrijd brengt zowel de Nederlandse als de Turkse overheid in verlegenheid. De toetreding van Turkije tot de Europese Unie staat op het spel.

De beide landen besluiten al in 1989 Baybasins telefoon te tappen. De taps blijken zo belastend dat Baybasin levenslang krijgt wegens moord en drugshandel. Maar de taps blijken later vervalst, wat leidt tot een herzieningsaanvraag in de zaak.


Is Baybasin een politieke gevangene?


Filosoof Rein Gerritsen spitte de zaak uit. Het resultaat is een meeslepend verslag waarin Turkse en Nederlandse veiligheidsdiensten, politie, ministers en topambtenaar Joris Demmink, een dubieuze rol spelen. Spannend, smerig en helaas waar; het levensverhaal van de Turkse Koerd Huseyin Baybasin.

Rein Gerritsen (1959) studeerde wijsbegeerte in Utrecht. Hij publiceerde eerder Filosoof in de bajes. Van zijn autobiografische reeks verschenen de eerste twee delen, Knockout en 13 ongelukken. Gerritsen vertaalde het boek Pragmatisme van William James en schreef een monografie James. Hij schrijft onder meer voor Filosofie Magazine en is bestuurslid van de Nederlandse Stichting voor Wijsgerig Pragmatisme.


Huseyin Baybasin is mede-oprichter van het Koerdisch Parlement in ballingschap en is al sinds 24-12-1995 een politiek gevangene van de Staat der Nederlanden!


Ook na zijn veroordeling in hoger beroep ontkende Baybaşin schuldig te zijn aan de feiten waarvoor hij veroordeeld was. Hij zei het slachtoffer te zijn van een complot tussen de secretaris-generaal van het ministerie van Justitie Joris Demmink en de Turkse overheid. Demmink zou het strafproces tegen Baybaşin onder druk van Turkije beïnvloed hebben omdat de Turken Demmink chanteerden met seksuele escapades met jonge jongens.

Bron: Wikipedia ► https://nl.wikipedia.org/wiki/H%C3%BCseyin_Bayba%C5%9Fin


Wilt U Baybasin een kaartje of een brief toezenden?

Postadres:

PI Lelystad
T.a.v. Mr. Hüseyin Baybasin
Reg.nr. 1623371
Larserdreef 300
8233 HB  LelystadHuig Plug zette zich eerder en lange tijd in voor de bevrijding van Hüseyin Baybasin!

Micha Kat (onderzoeksjournalist)


Kijk eens naar de DEMMINK-DODENLIJST op de website.

Website Micha Kat ► https://revolutionaironline.com/


Micha Kat met een telefonisch bericht (24-09-2022) vanuit de gevangenis.

https://t.me/c/1781441866/19


Wilt U Micha Kat een kaartje of een brief toezenden?

Postadres:

PI Krimpen a/d IJssel
T.a.v. Micha Kat (reg.nr. 8079666)
Van der Hoopstraat 100
2921 LD  Krimpen aan den IJsselWouter Raatgever (klokkenluider)Vrijdag 12 juni 2020 sprak Eva van Zeeland met Wouter Raatgever in het Pleintheater in Amsterdam over de aangifte die hij deed tegen HUGO DE JONGE, HANS BRUG (Dir. Gen. RIVM), JAAP VAN DISSEL (Dir. CIB RIVM) en MIRIAM STURKENBOOM (adviescommissie voor de WHO en ass. Professor UMC).

Het bewijsboek van Wouter Raatgever werd door de rechter niet geaccepteerd.

Wilt U Wouter Raatgever een kaartje of een brief toezenden?

Postadres:

PI Alphen aan den Rijn
T.a.v. Wouter Vdf Raatgever
(Reg.nr. 11783928)
Postbus 762
2400 AT Alphen aan den Rijn


Joost Knevel is vrij gelaten!


(Slachtoffer van seksueel misbruik en satanische rituelen in zijn kinderjaren)


Joost Knevel onderging een onderzoek naar zijn gedrag en psychische functioneren in het PIETER BAAN CENTRUM in Almere en werd daarom op 17-02-2022 daarheen overgeplaatst. Wat ze daar proberen is je voor gek te verklaren en je als een idioot weg te zetten.

Dit is reeds diverse mensen (klokkenluiders, waarheidsvinders en vrijheidsstrijders) overkomen, als je de waarheid spreekt over de pedofielen en satanische MK Ultra projecten waar ze politici hebben 'opgevoed'. Dan kom je in de gevangenis terecht, proberen ze je voor gek te verklaren en zo lang mogelijk buiten de samenleving te houden.

Joost Knevel is allesbehalve gek, Joost is een zeer intelligente man!

Joost Knevel is langere tijd politiek gevangene geweest. Amnesty doet helemaal niets, vanwege Ans van Reewijk. Grapperhaus blokkeerde onderzoek naar satanisch ritueel misbruik. Het schiet nog steeds niet op. Gideon van Meijeren stelde reeds vele Kamervragen over satanisch ritueel misbruik.

Lange Frans deed dat eerder ook met zijn rapliedjes (KAMERVRAGEN 2).


‼️ UPDATE 13-03-2022 ‼️


De groeten van Joost aan de Bataafse Leeuw.

Het gaat goed met hem, al is hij soms wel neerslachtig. Vandaag keek hij Hour of Power over Jozef die in de put werd gegooid door z'n familie. Hij vond daar veel herkenning in en voelde zich ook wel weer bemoedigd door de rest van het verhaal. Wouter zit ook in het Pieter Baancentrum en hij kan regelmatig met Wouter spreken. Dat doet hem ook goed. Op 16 juni 20200 volgt er een inhoudelijke zitting over de bevindingen van het Pieter Baan Centrum. Laten we blijven bidden voor Joost en z'n gezin, en natuurlijk ook voor Wouter en Micha.

❤️ 🙏🏻 🔥

Joost is inmiddels vrijgelaten met vele restricties (beperkingen).

Mavis Alicia Andrews


Mavis Alicia Andrews is slachtoffer van falende jeugdzorg!

Haar kinderen werden eerder seksueel misbruikt door pedofielen. Ze probeerde als moeder haar zoons in veiligheid te brengen en dan word je maandenlang gestraft. Ze doen nog steeds alsof je zelf een grote crimineel bent. Jouw eigen kind,  het betreft JOUW EIGEN KIND, die je met bloed zweet en tranen zelf ter Wereld hebt gebracht en voor vecht om die terug te krijgen uit handen van de pedofielen.UPDATE


Mavis is ondertussen weer vrijgelaten en strijdt nu verder voor haar kinderen.

Meer info ► https://www.freedom-for-all.com/mavis-alicia-andrews/

Bart van Well zit nu in de gevangenis


Bart is slachtoffer van seksueel misbruik en crashte toen hij volwassen was, nadat hij kinderen kreeg.

De daders lopen nog steeds vrij rond, die hem als 15-jarige misbruikten.


Bart van Well is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex-onderzoek en kroongetuige van de Demmink zaak. Bart van Well is in de onderstaande video te horen vanaf 15:30 minuut.

‼️ Let op: In 2012 reeds gepubliceerd en tot heden NIETS mee gedaan door het OM ‼️Wanneer jullie deze video beluisteren kun je lezen en horen wat Bart van Well is overkomen toen hij als minderjarige van huis wegliep en naar Amsterdam vertrok. Dit is de reden waarom Bart op volwassen leeftijd is gecrashed en uiteindelijk in de goot belandde van de samenleving en nu nog 2 jaar in de gevangenis dient te blijven, omdat de officier van justitie Bart in januari 2022 tot veelpleger heeft veroordeeld en de ISD maatregel kreeg opgelegd.


❌ ROLODEX-ONDERZOEK ❌


Informeer Uzelf over het Rolodex-onderzoek waarbij hoge topambtenaren zijn betrokken. Bart van Well is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex-onderzoek en kroongetuige van de Demmink zaak.Bart van Well zit tot 2-2-2024 opgesloten!


Bart kreeg op 18 januari 2022 te horen dat hij nog 2 jaar binnen de muren van justitie moet verblijven. Bart werd door de officier van justitie als veelpleger veroordeeld. Op 2 februari 2024 komt Bart (zo het er nu naar uitziet) pas weer vrij. Bart zit sinds 22 september 2021 opgesloten in de gevangenis.

Bart is sinds half februari 2022 overgeplaatst naar Zutphen, waar hij een re-integratie programma aangeboden krijgt om straks weer terug te  kunnen keren naar de samenleving. Bart werd overgeplaatst naar een kliniek waar hij verplicht medicijnen moest gaan slikken. Toen hij dit weigerde moest hij terug naar de gevangenis in Zutphen.

Ondanks alles zit Bart nu in een goede flow.

Bart is een leuk, lief en attent mens, je moet hem leren kennen.

Wilt U Bart een kaartje of brief met bemoedigende woorden of iets anders toezenden?

Bart zal het erg waarderen 👍 👍


Tip: Wanneer U Uw telefoonnummer op Uw kaartje schrijft of een postzegel in Uw brief bijsluit kan Bart U eventueel terugschrijven of terugbellen en U eventueel bedanken vanuit de gevangenis.

Het postadres is als volgt:

PI Zutphen
Bart van Well (Reg.nr. 913113)
Afdeling A - Cel 37
Verlengde Ooyerhoekseweg 21
7207 BJ ZUTPHENFinanciële bijdrage:

Wilt U Bart financieel ondersteunen voor shag, boodschappen en zodat hij kan bellen vanuit de gevangenis?

Met elke 5 of 10 euro is Bart al blij ❤️

Het Mytelio nummer van Bart is: 30564462

Link website staat hieronder om een bedrag te kunnen storten.

Bart heeft een belpasje wat hij zelf kan opwaarderen, waarmee hij dan bellen.

Vul het Mytelio nummer in van Bart in de onderstaande link.

Link om te doneren ► https://www2.mytelio.nl/Topup/AnonymousTopup


Bart wil een ieder bedanken voor de vele mooie kaartjes en begripvolle brieven die hij mocht ontvangen de afgelopen periode. Dit doet hem erg goed. Ook is Bart erg dankbaar voor alle donaties die hij mocht ontvangen tot heden en voor het bezoek wat hij wekelijks krijgt van mensen die het goed met Bart voor hebben.

Bart heeft nog een rit te gaan tot 2024, tot die tijd blijft hij in detentie.


Website ►https://www.bart-van-well-foundation.nl/

Eerdere politieke gevangenen waren:


Erwin Lensink

Erik Groenendijk

Leo Stoter

Caspar Zwart

Hans Meyer

Youri Plate

Rob Brekel

Huig Plug

Eline van 't Noordende

Debbie Beekwielder (Irhuia)

Max van den Berg

En nog vele anderen...