NESET TEMIRCI

(Waarheidsvinder & Verzetsstrijder)

Wie is Neset Temirci?Heeft Neset Temirci een Missie in zijn leven?

Op 30 juni 2022 maakte Neset Temirci een vlog en beschuldigde mij indirect ervan zijn kanaal te sabotteren.

Wat is er tot heden gebeurd?

Ik (Dienie Kars) richtte op 17-09-2021 een kanaal op voor Neset (NESET TEMIRCI (OPENBARINGEN) ***) en gaf hem een tweede kans om zijn ding te kunnen doen, om de bevolking informeren en openbaringen te kunnen doen.

Toen Neset Temirci nog in Nederland was (2016-2019) heb ik hem en vele andere mensen hem een tijd lang financieel ondersteund en gesupported.

Daar ik geen geloof meer heb in hetgeen Neset mij altijd vertelde, onder andere dat hij zijn ex-vrouw niet heeft vermoord waarvoor hij 12 jaar in de gevangenis zat en hij altijd geld nodig heeft van anderen om zijn ding te kunnen doen, ben ik vanaf vandaag (30 juni 2022) gestopt om hem langer te supporten.

De koek is voor mij op!

Oke, het heeft een tijd geduurd voor ik zover was, dat geef ik eerlijk toe, maar het voelt voor mij niet goed meer om Neset Temirci nog langer te supporten en om zijn kanaal te beheren, daar ik te vaak ben voorgelogen in het verleden door Neset Temirci en Neset iedereen beschuldigt een informant te zijn die twijfelt aan zijn verhaal, of een te groot weerwoord heeft of hem de waarheid durft te zeggen.

Neset Temirci gaat vanaf vandaag zijn eigen weg en zal zijn eigen kanaal gaan openen.

Ik heb inmiddels het kanaal van Neset omgedoopt, het gaat nu over Neset zelf, over zijn ontmaskering.

Waarom?

Wanneer je de Waarheid durft te zeggen of te schrijven over Neset Temirci word je door Neset ineens omgedoopt in een informant en/of een medewerker van justitie.

Veel mensen zijn in het afgelopen jaar daarom geblokkeerd in het kanaal, omdat ze de Waarheid durfden te schrijven over Neset, de ëchte Waarheid!

Veel mensen zijn bang en durven zich niet te uiten over Neset.

 De Waarheid blijft gelukkig altijd hetzelfde!

De vele leugens van Neset veranderen nogal eens...  


Wat jij als lezer met deze info doet is aan jou!


Ik dank een ieder voor de welgemeende support.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

 

Op 25 juni 2022 schreef ik een artikel over Neset Temirci, zie de onderstaande link.

https://www.de-nieuwe-media.nl/l/wanneer-gaat-neset-temirci-alles-openbaren-wat-hij-al-jarenlang-beloofd/

Neset Temirci reageerde op dit artikel, hij schreef mij het volgende bericht op whatsapp:

"Leuke verhaaltjes schrijf jij over mij, de waarheidskrant"...

Ik schreef toen: "Zo ervaar ik en anderen jou tot nu toe"...


Neset Temirci zegt, al jarenlang, het satanische regiem (corrupte Staat en het nep Koningshuis) in Nederland te willen exposen en hen met alle handlangers laten berechten.

Zodat er Gerechtigheid gaat plaatsvinden voor de vele slachtoffers in Nederland en in de rest van de wereld.

Echter na al die jaren gebeurt er nog steeds niets. Er werden tot heden (nagenoeg) geen bewijzen of documenten getoond door Neset.

In juni 2016 ontmoette ik (Dienie Kars) Neset Temirci voor het eerst in mijn leven.

Hij vroeg mij toen of ik hem 500 euro wilde lenen. Hij zei dat hij die 500 euro terug zou betalen, wanneer z'n uitkering gestort zou worden. De volgende keer dat ik hem ontmoette vroeg hij mij een hoger bedrag te lenen, 2800 euro. Ik gaf hem dit, ondanks dat hij de 500 euro nog niet had terugbetaald.

In de loop der tijd leende ik Temirci meer geld, ik gaf hem dit contact of stortte het bedrag op de bankrekening van zijn zoon Birkan. In de loop der tijd heb ik naar schatting tussen de 25.000 en 30.000 euro geleend. Hiervan heb ik ooit 300 euro in contanten teruggekregen.

De tuin achter z'n toenmalige huurwoning (2016/2017) was een wilde chaos. Later toen ik terugkwam in 2018 was het een strakke geplaveide binnenplaats geworden met daarop een nette zitcombinatie met tafel.

In het voorjaar van 2018 wilde Temirci een studio oprichten in Utrecht, om van daaruit nieuwsuitzendingen te kunnen doen om het corrupte regiem in Nederland te kunnen exposen. Ondanks dat verschillende mensen Temirci geld hiervoor hadden geleend is hier helemaal niets van terecht gekomen.

Wat heeft Temirci werkelijk met het geld gedaan wat hij daarvoor kreeg?

Vanaf eind augustus 2021 doet Temirci een nieuwe poging middels een Telegram kanaal (17-09-2021) en video's op social media om het corrupte regiem in Nederland te exposen.

Ik (Dienie Kars) geef Neset Temirci een tweede kans om zijn beloftes waar te maken. Ik richt daarvoor een Telegram kanaal in. Gaat het deze keer wel lukken? Dit staat nog steeds in de sterren geschreven.

Om rechtszaken vanuit Turkije te kunnen voeren heeft Temirci heel veel geld nodig zegt hij en heeft daarom eind 2021 een donatiecampagne opgestart. Veel volgers op zijn Telegram kanaal hebben een donatie gedaan en gestort op de bankrekening van Temirci. Immers veel mensen zien het corrupte regiem graag berecht en bestraft worden.

Wat is daar tot heden van terechtgekomen?

Plannen (eind 2021/begin 2022) om Kozalak te produceren en uit te voeren mislukken steeds.

Ondertussen is Temirci wel een huis aan het bouwen.

Moeten wij nog meer geduld hebben?


Update 01-03-2022


Een reactie van een lezer op het Telegram kanaal van Neset Temirci

Kanaal ► https://t.me/neset_temirci_kanaal

[Forwarded from DTruth2021 - @DTruth2021]

"Het kan, het kan ook niet, het kan echt zin, maar ook weer niet! Mensen, hoeveel leugens en misselijke fantasieën allemaal online gezet worden weet ik niet, maar moeten we nou echt alles geloven?

Afgelopen week zijn er bijvoorbeeld video's op telegram gezet van super ontploffingen in Oekraïne! Bijna allemaal nep! Zelfs die grootste ontploffing ever, was al jaren geleden gebeurd in China! Filmpjes in de media afkomstig vanuit video games! Noten het maar op!

Neset, ik heb een vraag! Trap jij er nu zelf ook niet in om over Oekraïne te praten en Rusland..? Ik ben jou nogmaals gaan volgen omdat jij bezig was met Alex en die heks van z'n moeder, pedo's in Nederland was je in het jaar aan het brengen! Je sprak over wraak richting onze overheid en ga maar door!

Ik probeer je te begrijpen Neset, maar hoe kunnen de Nederlanders nou in opstand komen (wat jouw doel is) als jij niet gefocust blijft?

Neset, Oekraïne is Oekraïne, laat dat over aan de white hats en ome Putin.

Help ons nou om jouw missie hier uit te rollen en vergeet aub die trollebollen wat je nu op focust!"

Video Neset Temirci 28-02-2022


Blog Neset Temirci


Op het blog https://ntblauwbloed.blogspot.com/ is het volgende te lezen:

"Moszkowicz was mijn advocaat die de smerigste rol heeft gespeeld tijdens mijn gijzeling door de Staat en Koningshuis! Terwijl ik zogenaamd vast zat voor de moord op mijn ex-vrouw, die gewoon in leven was en is, was de aanklacht tegen mij drie maanden na mijn arrestatie gewoon ingetrokken en Moszkowicz niet mijn invrijheidstelling eiste maar gewoon samenwerkte met de overheid om mij gegijzeld te houden, zonder enig vorm van proces. Zo'n vuile gore rat was het!"

In het kort over Neset Temirci


De onderstaande samenvatting werd gemaakt door Karel Bagchus op 30-08-2016 op Facebook.


Woensdag 13 juli 2016 was de uitzending van een interview met Neset Temirci bij Pateo radio.

Neset had aangekondigd met zeer belastende informatie te komen wat wel eens het einde van de monarchie in Nederland zou kunnen betekenen. Neset vertelde o.a. dat hij vals beschuldigd is van een moord op zijn ex-vriendin.

Zij zou al 5 jaar voor de AIVD werken en heeft het spelletje mee gespeeld in ruil voor een verblijfsvergunning. Het rechtbankpersoneel werd door Beatrix zelf geselecteerd. Toen na drie maanden bleek dat de vrouw in leven was is de aanklacht van moord ingetrokken, maar heeft Neset nog wel 12 jaar zonder aanklacht of proces opgesloten gezeten in de gevangenis.

Daar is hij meerdere malen door Beatrix en Willen-Alexander bezocht. Beatrix liet hem dan eerst met drugs platspuiten. In die gevangenis heeft hij ook gezien hoe Willem-Alexander een vrouw fileerde en vermoordde. Om hem uit de weg te ruimen als ooggetuige moest er later die avond een bom afgaan maar dat bleek een blindganger en de aanslag mislukte.

Hij vertelde dat er vaker mensen in de gevangenis door de overheid zijn vergiftigd en vermoord. Neset is Uiteindelijk na 12 jaar zonder veroordeling vrijgelaten maar wordt nog steeds regelmatig gearresteerd op valse gronden.

Volgens Neset draait 70% van de Nederlandse economie op drugs, waar de koninklijke familie de centrale rol in speelt. De grote Nederlandse drugscriminelen zijn infiltranten van de politie die de drugs voor de koninklijke familie verhandelen.

Neset vertelde ook dat de koninklijke familie van Klaas Bruinsma af wilden en Mabel Wisse Smit bij hem liet infiltreren. Mabel werkte toen voor een spionagedienst. Nadat ze er achter kwam dat er bij een moord op Bruinsma er geen repressailles vanuit zijn omgeving zouden volgen hebben ze Bruinsma laten vermoorden. Zo kon het zijn dat Mabel later een prins aan de haak sloeg.

Neset zei geen interesse te hebben in de moord op van Traa of de zaak Demmink. Volgens hem zijn dat kleine vissen om af te leiden van de grote jongens. Het koningshuis zit overal achter in verband met hun miljardenbelangen.

Neset heeft een vergiftigingspoging overleefd toen hij probeerde het belang bij de moord op Theo van Gogh openbaar te maken. Volgens Neset waren Ayaan Hirshi Ali, Nelie Kroes en Rita Verdonk betrokken bij die moordaanslag. De oranjes zouden volgens hem ook achter de moord op Els Borst zitten.

Volgens Neset is Bram Moscovitch een informant van het koningshuis en samen met de Deken der Advokaten medeplichtig aan gijzeling en moord, maar lichtte dat niet verder toe. Rita Verdonk zou de oorzaak zijn dat Louis Seveke werd doodgeschoten omdat Seveke iets wist over Verdonk's links-activistische verleden.

Zie link samenvatting ► https://www.facebook.com/karel.bagchus/posts/873947416044628


Majesteitsschennis


Op donderdag 14 juli 2016 werd een uitspraak van Zwolse rechter landelijk nieuws, want het ging hier over een veroordeling vanwege het vermeende beledigen van het zelfbenoemde hoofd van de Staat der Nederlanden.

De naam van de 44-jarige man, die daarbij werd veroordeeld tot een celstraf van dertig dagen, is Neset Temirci.

De avond voor deze veroordeling was hij te gast bij een extra lange, rechtstreekse uitzending van Pateo Radio.


Interview Neset Temirci

 13 juli 2016


Link uitzending ► https://pateo.nl/HTML/NL/Pateo_Radio/Radio162.htm


Live uitzending Neset Temirci

29 augustus 2016


Op maandagavond 29 augustus 2016 ging Neset Temirci 22:00 uur in gesprek met gastheer Dr. Johan Oldenkamp, tijdens een live uitzending van Pateo TV, uitgezonden via Conscious Consumer Network TV.

De uitzending met Neset Temirci is te beluisteren in de onderstaande video of op de onderstaande website.

Video ► https://pateo.nl/HTML/NL/Pateo_TV/PateoTV029.htm


De koninklijke beerput en de nep Oranjes


Kijk voor meer achtergrondinformatie over de leugens en het bedrog van de familie Von Amsberg naar de afleveringen 21 en 22 van Pateo TV, waarin volledige openheid wordt gegeven over deze criminele familie.


Pateo TV aflevering 21

Openheid over Oranje ► https://youtu.be/CmOkMaB1Tpk


Pateo TV aflevering 22

De Koninklijke Beerput (van de Nederlanden) ► https://youtu.be/pNWE-Cs32VM


Meer informatie over het werk van Johan Oldenkamp

Zie website ► https://www.pateo.nl/platform.htm


‼️ Neset Temirci heeft beloofd de aanval opnieuw inzetten op het nep koningshuis en het corrupte regiem in Nederland ‼️

Telegram kanaal Neset Temirci ► https://t.me/neset_temirci_kanaal

Word lid van dit kanaal en volg het laatste nieuws!


In afwachting van de Openbaringen!


Vanaf augustus 2021 maakt Neset Temirci vanuit Turkije LIVE uitzendingen met Irfan Aydin (Turkse journalist) en andere klokkenluiders en doet zelf verslag middels video's en spraakberichten.

Neset Temirci heeft de video (te zien in de onderstaande link) vorig jaar reeds gemaakt om vandaag erop terug te komen en het ware corrupte rechtssysteem en het nep koningshuis te openbaren !!

Eind september van dit jaar (2021) zal de aanval worden ingezet en zullen alle documenten, getuigen en wanpraktijken één voor één worden geopenbaard !!

Er staan ons spannende video's en live opnames te wachten waarbij deze keer de koppen gaan rollen binnen de Nederlandse (r)overheid !!

Niemand maar dan ook niemand kan NESET TEMIRCI meer tegenhouden !!

Klik hier voor het artikel ► https://www.volkwordwakker.nl/l/neset-temirci-gaat-in-de-maand-september-2021-vol-de-aanval-inzetten-op-het-nep-koningshuis-en-het-corrupte-regiem-in-nederland/

Klik op de afbeelding hieronder voor de video van Neset Temirci

(Opname video is van 2019/2020 volgens Temirci)

Interview 26-08-2021


Dit interview is de aftrap van de Openbaringen van Neset Temirci.

Blijf dit op de voet volgen daar dit grote gevolgen heeft voor onze toekomst.

Wanneer de verantwoordelijkheid en/of betrokkenheid van moordzaken en wanpraktijken bewezen wordt door Neset Temirci en openbaar komt van het nep koningshuis, ministers, hooggeplaatste ambtenaren, de geheime dienst, politie, informanten, bankenwereld, bedrijven, organisaties en instellingen van misleiding, afpersing, onderdrukking, het opzettelijk ziek maken van de bevolking, handel in kinderen, satanische rituelen, drugshandel en genocide op de bevolking (volkerenmoord), kunnen voornoemden allen als misdadigers en/of moordenaars berecht worden.

En zal er eindelijk Gerechtigheid gaan komen voor alle politieke gevangenen, klokkenluiders, onschuldigen, slachtoffers en doden in Nederland en in de rest van de wereld.


Zo God wil zal geschieden!


Video ► https://youtu.be/BaZ3H5tniUs


Onder de video is de volgende tekst te lezen:

De kindermishandelingszaak bracht de Nederlandse regering in paniek terwijl de Turkse autoriteiten doodstil waren. Er was een schokkende ontwikkeling in de zaak van kindermisbruik, die 10-jarige kinderen op de markt brachten voor perverse seksuele rituelen, en helaas bleven hoge overheidsfunctionarissen stil.

De Nederlandse overheid doet inval na inval bij mensen waarvan zij denken dat ze onze informatiebronnen zijn.

We zullen onze kinderen beschermen, wat ze ook doen.

3e Oog Hra

LIVE UITZENDING VRIJDAG 01-10-2021


(Om 20.00 uur Nederlandse tijd)


Met BOMBING NIEUWS OVER DUISTERE ZAKEN DIE NOG NOOIT EERDER ZIJN GEOPENBAARD !!

SPREKERS: NESET TEMIRCI, YVONNE BRINKERINK EN IRFAN AYDIN

Zie kanaal ► https://www.youtube.com/channel/UCTaWWVf00kd9aU1_wxz__jQ

Tip: Abonneer je op het kanaal van Irfan Aydin.

Video ► https://youtu.be/2BAuUF-EbnA


Wilt U reageren op deze info?


Of heeft U opmerkingen of aanvullende info?

Stuur dan een bericht middels het contactformulier.

Dank U wel.