NESET TEMIRCI

(Waarheidsvinder en Klokkenluider)

Wie is Neset Temirci?Neset Temirci heeft een Missie!


Het satanische regiem (corrupte Staat en het nep Koningshuis) in Nederland exposen en hen met alle handlangers laten berechten, zodat er Gerechtigheid gaat plaatsvinden voor vele slachtoffers in Nederland en in de rest van de wereld.


Blog Neset Temirci


Op het blog https://ntblauwbloed.blogspot.com/ is het volgende te lezen:

"Moszkowicz was mijn advocaat die de smerigste rol heeft gespeeld tijdens mijn gijzeling door de Staat en Koningshuis!

Terwijl ik zogenaamd vast zat voor de moord op mijn ex-vrouw, die gewoon in leven was en is, was de aanklacht tegen mij drie maanden na mijn arrestatie gewoon ingetrokken en Moszkowicz niet mijn invrijheidstelling eiste maar gewoon samenwerkte met de overheid om mij gegijzeld te houden, zonder enig vorm van proces.

Zo'n vuile gore rat was het!"IN HET KORT OVER NESET TEMIRCI


De onderstaande samenvatting werd gemaakt door Karel Bagchus op 30-08-2016 op Facebook.


Woensdag 13 juli 2016 was de uitzending van een interview met Neset Temirci bij Pateo radio.

Neset had aangekondigd met zeer belastende informatie te komen wat wel eens het einde van de monarchie in Nederland zou kunnen betekenen. Neset vertelde o.a. dat hij vals beschuldigd is van een moord op zijn ex-vriendin.

Zij zou al 5 jaar voor de AIVD werken en heeft het spelletje mee gespeeld in ruil voor een verblijfsvergunning. Het rechtbankpersoneel werd door Beatrix zelf geselecteerd. Toen na drie maanden bleek dat de vrouw in leven was is de aanklacht van moord ingetrokken, maar heeft Neset nog wel 12 jaar zonder aanklacht of proces opgesloten gezeten in de gevangenis.

Daar is hij meerdere malen door Beatrix en Willen-Alexander bezocht. Beatrix liet hem dan eerst met drugs platspuiten. In die gevangenis heeft hij ook gezien hoe Willem-Alexander een vrouw fileerde en vermoordde. Om hem uit de weg te ruimen als ooggetuige moest er later die avond een bom afgaan maar dat bleek een blindganger en de aanslag mislukte.

Hij vertelde dat er vaker mensen in de gevangenis door de overheid zijn vergiftigd en vermoord. Neset is Uiteindelijk na 12 jaar zonder veroordeling vrijgelaten maar wordt nog steeds regelmatig gearresteerd op valse gronden.

Volgens Neset draait 70% van de Nederlandse economie op drugs, waar de koninklijke familie de centrale rol in speelt. De grote Nederlandse drugscriminelen zijn infiltranten van de politie die de drugs voor de koninklijke familie verhandelen.

Neset vertelde ook dat de koninklijke familie van Klaas Bruinsma af wilden en Mabel Wisse Smit bij hem liet infiltreren. Mabel werkte toen voor een spionagedienst. Nadat ze er achter kwam dat er bij een moord op Bruinsma er geen repressailles vanuit zijn omgeving zouden volgen hebben ze Bruinsma laten vermoorden. Zo kon het zijn dat Mabel later een prins aan de haak sloeg.

Neset zei geen interesse te hebben in de moord op van Traa of de zaak Demmink. Volgens hem zijn dat kleine vissen om af te leiden van de grote jongens. Het koningshuis zit overal achter in verband met hun miljardenbelangen.

Neset heeft een vergiftigingspoging overleefd toen hij probeerde het belang bij de moord op Theo van Gogh openbaar te maken. Volgens Neset waren Ayaan Hirshi Ali, Nelie Kroes en Rita Verdonk betrokken bij die moordaanslag. De oranjes zouden volgens hem ook achter de moord op Els Borst zitten.

Volgens Neset is Bram Moscovitch een informant van het koningshuis en samen met de Deken der Advokaten medeplichtig aan gijzeling en moord, maar lichtte dat niet verder toe. Rita Verdonk zou de oorzaak zijn dat Louis Seveke werd doodgeschoten omdat Seveke iets wist over Verdonk's links-activistische verleden.

Zie link samenvatting ► https://www.facebook.com/karel.bagchus/posts/873947416044628MAJESTEITSSCHENNIS


Op donderdag 14 juli 2016 werd een uitspraak van Zwolse rechter landelijk nieuws, want het ging hier over een veroordeling vanwege het vermeende beledigen van het zelfbenoemde hoofd van de Staat der Nederlanden.

De naam van de 44-jarige man, die daarbij werd veroordeeld tot een celstraf van dertig dagen, is Neset Temirci.

De avond voor deze veroordeling was hij te gast bij een extra lange, rechtstreekse uitzending van Pateo Radio.


Interview Neset Temirci

 13 juli 2016


Link uitzending ► https://pateo.nl/HTML/NL/Pateo_Radio/Radio162.htm


Live uitzending Neset Temirci

29 augustus 2016


Op maandagavond 29 augustus 2016 ging Neset Temirci 22:00 uur in gesprek met gastheer Dr. Johan Oldenkamp, tijdens een live uitzending van Pateo TV, uitgezonden via Conscious Consumer Network TV.

De uitzending met Neset Temirci is te beluisteren in de onderstaande video of op de onderstaande website.

Video ► https://pateo.nl/HTML/NL/Pateo_TV/PateoTV029.htm


De koninklijke beerput en de nep Oranjes


Kijk voor meer achtergrondinformatie over de leugens en het bedrog van de familie Von Amsberg naar de afleveringen 21 en 22 van Pateo TV, waarin volledige openheid wordt gegeven over deze criminele familie.


Pateo TV aflevering 21

Openheid over Oranje ► https://youtu.be/CmOkMaB1Tpk


Pateo TV aflevering 22

De Koninklijke Beerput (van de Nederlanden) ► https://youtu.be/pNWE-Cs32VM


Meer informatie over het werk van Johan Oldenkamp

Zie website ► https://www.pateo.nl/platform.htmNeset Temirci in 2020


‼️ NESET TEMIRCI GAAT DE AANVAL OPNIEUW INZETTEN OP HET NEP KONINGSHUIS EN HET CORRUPTE REGIEM IN NEDERLAND ‼️


Telegram kanaal Neset Temirci ► https://t.me/neset_temirci_kanaal

Word lid van dit kanaal en volg het laatste nieuws!


In afwachting van de Openbaringen!


Vanaf augustus 2021 maakt Neset Temirci vanuit Turkije LIVE uitzendingen met Irfan Aydin (Turkse journalist) en andere klokkenluiders en doet zelf verslag middels video's en spraakberichten.


Neset Temirci heeft de video (te zien in de onderstaande link) vorig jaar reeds gemaakt om vandaag erop terug te komen en het ware corrupte rechtssysteem en het nep koningshuis te openbaren !!

Eind september van dit jaar (2021) zal de aanval worden ingezet en zullen alle documenten, getuigen en wanpraktijken één voor één worden geopenbaard !!

Er staan ons spannende video's en live opnames te wachten waarbij deze keer de koppen gaan rollen binnen de Nederlandse (r)overheid !!

Niemand maar dan ook niemand kan NESET TEMIRCI meer tegenhouden !!

Klik op de onderstaande button voor de video.

INTERVIEW 26-08-2021


Dit interview is de aftrap van de Openbaringen van Neset Temirci.

Blijf dit op de voet volgen daar dit grote gevolgen heeft voor onze toekomst.

Wanneer de verantwoordelijkheid en/of betrokkenheid van moordzaken en wanpraktijken bewezen wordt door Neset Temirci en openbaar komt van het nep koningshuis, ministers, hooggeplaatste ambtenaren, de geheime dienst, politie, informanten, bankenwereld, bedrijven, organisaties en instellingen van misleiding, afpersing, onderdrukking, het opzettelijk ziek maken van de bevolking, handel in kinderen, satanische rituelen, drugshandel en genocide op de bevolking (volkerenmoord), kunnen voornoemden allen als misdadigers en/of moordenaars berecht worden.

En zal er eindelijk Gerechtigheid gaan komen voor alle politieke gevangenen, klokkenluiders, onschuldigen, slachtoffers en doden in Nederland en in de rest van de wereld.


Zo God wil zal geschieden!


Video ► https://youtu.be/BaZ3H5tniUs


Onder de video is de volgende tekst te lezen:

De kindermishandelingszaak bracht de Nederlandse regering in paniek terwijl de Turkse autoriteiten doodstil waren. Er was een schokkende ontwikkeling in de zaak van kindermisbruik, die 10-jarige kinderen op de markt brachten voor perverse seksuele rituelen, en helaas bleven hoge overheidsfunctionarissen stil.

De Nederlandse overheid doet inval na inval bij mensen waarvan zij denken dat ze onze informatiebronnen zijn.

We zullen onze kinderen beschermen, wat ze ook doen.

3e Oog Hra

LIVE UITZENDING VRIJDAG 01-10-2021

(Om 20.00 uur Nederlandse tijd)


Met BOMBING NIEUWS OVER DUISTERE ZAKEN DIE NOG NOOIT EERDER ZIJN GEOPENBAARD !!

SPREKERS: NESET TEMIRCI, YVONNE BRINKERINK EN IRFAN AYDIN

Zie kanaal ► https://www.youtube.com/channel/UCTaWWVf00kd9aU1_wxz__jQ

Tip: Abonneer je op het kanaal van Irfan Aydin.

Video ► https://youtu.be/2BAuUF-EbnAWilt U reageren op deze info?


Of heeft U opmerkingen of aanvullende info?

Stuur dan een bericht middels het contactformulier.

Dank U wel.