Trudi Verstegen

Wie is Trudi Verstegen?Deze geblondeerde dame (zie foto), Trudi Verstegen, lijkt slachtoffer te zijn geworden van satanisten in de bankenwereld en heeft zeer waarschijnlijk diverse en ernstige trauma's opgelopen, door het leven wat ze heeft geleefd en doordat haar kinderen bij haar zijn weggehaald, (weggenomen of weggehouden).

‼️ Pas op met Trudi Verstegen, ze gaat leugens over je verkondigen, wanneer je teveel in haar vaarwater terechtkomt of zij haar zin niet krijgt. Dit heeft ze bij Wouter Raatgever en Hans Meyer ook gedaan en nu ook bij Dienie Kars. Laat je niet misleiden door deze getraumatiseerde en gefrustreerde dame ‼️

Familiekarma

Misschien is het een idee voor Trudi Verstegen om eens te kijken welk familie karma er zit in haar familieopstelling. Wanneer je dat doorbreekt en oplost kan zij wellicht bevrijdt worden van oude vloeken en oud karma en zelfs misschien herenigd worden met haar kinderen wanneer zij haar gedachtekracht gaat inzetten en zich daarop gaat focussen. Dan gaat het zich vanzelf manifesteren. Wij zijn zelf de creators van ons aardse bestaan!

Telegram kanaal Trudi Verstegen ► https://t.me/gweverstegen


In de tijd dat Trudi Verstegen contact had met Wouter Raatgever en Hans Meyer heb ik (Dienie Kars) het één en ander gevolgd wat er zich tusen hen afspeelde.


Wouter Raatgever en Hans Meyer hebben Trudi Verstegen diverse malen in beeld gebracht op verschillende locaties in Nederand. Ze hebben hier alledrie veel tijd en energie ingestoken.

Trudi Verstegen heeft haar levensverhaal voor de camera verteld en heeft toen vele namen genoemd uit de bankenwereld en van de betrokken satanische elite. Trudi heeft tevens over vele gebeurtenissen gesproken, waar ze zelf getuige van is door haar deelname eraan.

Van wat ik er tot nu toe van begrepen heb zijn door de vele opname's kosten voor gemaakt door Hans Meyer en Wouter Raatgever. Daarom is er een doneeractie opgestart door Wouter of Hans en is hun eigen bankrekening hiervoor gebruikt, om eerst de kosten eraf te halen die ze tot heden gemaakt hadden. Het geld wat daarna overbleef zou naar Trudi doorgestort worden ter ondersteuning van haar leed wat haar is overkomen en de omstandigheden waar ze voorts in terecht is gekomen.   

Uit ervaring weet ik inmiddels dat getraumatiseerde mensen de werkelijkheid soms door elkaar kunnen halen, door zelf onjuiste aannames (onjuiste conclusies) te maken. Wanneer die onjuist zijn kan dat tot enorme frictie en schade leiden. Dan komen we in het gebied van laster en smaad. Dit is wat er waarschijnlijk ook is gebeurd in deze zaak. Hoe ik dat weet? Ik heb hoor en wederhoor gedaan van beide partijen.

Wanneer je deze zaak goed gaat onderzoeken zul je merken dat Trudi Verstegen niet consistent (gelijkluidend) is in haar verhaal. Overigens heeft Trudi Verstegen mij eerder ook al eens valselijk ergens van beschuldigd, en ook kort geleden nog. Ik ben mijn eigen baas, wordt door niemand betaald en ben hetero. Ik val dus alleen op mannen. Wanneer je vragen hebt over mij (Dienie Kars), stel ze gerust en ik zal je eerlijk antwoord geven. Dit is echter niet de reden dat ik dit artikel heb geschreven.

Het is belangrijk dat de echte waarheid naar buiten komt. Want door dit hele gedoe met Trudi Verstegen worden zaken in twijfel genomen. Soms ga je ook denken dat Trudi Verstegen onderdeel is van een plan. Door haar boosheid en frustraties zet ze haar poorten open in haar auraveld en geeft ze toegang tot negatieve entiteiten om door haar heen te kunnen communiceren. Ja, zo werkt dat met die negatieve entiteiten.


Info over negatieve entiteiten


https://www.nieuwetijdskind.com/noem-ze-nooit-archonten/

https://www.nieuwetijdskind.com/archonten-bevrijd-jezelf-van-energieparasieten-2/

https://www.wanttoknow.nl/overige/archonten-aangenaam-bizar-fenomeen/


Waarom ik dit zo neerschrijf?


Lars Roumen schijnt een slachtoffer te zijn van satanische rituelen. Echter wanneer je zijn naam omdraait zie je bepaalde verbanden. Iemand wees mij daarop. Dat is trouwens ook een typische strategie van de illuminati, woorden of namen omdraaien. Draai illumaniti maar eens om en typ dan .com erachteraan en ga dan eens kijken op welke website je terechtkomt.

Zie ► https://www.itanimulli.com  <=>  https://www.nsa.gov/

We moeten daarom echt goed onderzoek doen wie we wel of niet gaan steunen in de strijd van de informatieoorlog die momenteel gaande is in Nederland en de rest van de wereld.

Iemand schreef mij het volgende:

"Over die LARS dat die niet zo zou heten, maar een 'project' zou zijn genaamd 'SRAL' (Satanic Ritual Abuse Lie). Ik kan dit niet verifiëren, maar het geeft te denken. Ik ben heel sterk in het oppikken van emoties en bij Lars vind ik er geen".

Ik heb de afgelopen periode (enkele weken) een test gedaan:

Wanneer je de bovenstaande reactie in de ether loslaat gaat het automatisch een eigen leven leiden. Dat is wel weer gebleken. Trudi Verstegen verzint ter plekke allerlei dingen over mij (Dienie Kars) of combineert dat met iets wat ze gehoord heeft in de roeptoeter en achterklap kanalen en maakt daarvan wederom onjuiste aannames over mij.

Gelukkig sta ik (Dienie Kars) daar inmiddels boven, ik hoop echter dat jullie lezers hier iets van opsteken.

 

Mijn huidige bevindingen over Lars Roumen en Trudi Verstegen


De video waarin Lars Roumen is te horen staat hieronder.

En ja, ik (Dienie Kars) geloof dat Lars Roumen de Waarheid spreekt zoals die werkelijk is.

Trudi Verstegen roept slachtoffers op die seksueel misbruikt zijn, om zich bij haar te melden. Trudi Verstegen maakt, door onjuiste aannames te maken over anderen, zichzelf en andere waarheidsvinders ongeloofwaardig.

Mijn visie over Trudi Verstegen?

De onjuiste aannames van Trudi Verstegen ontstaan door haar trauma's en niet goed onderzoek doen.

Trudi Verstegen heeft mij zelf nog nooit persoonlijke vragen gesteld. Kijk, dat bedoel ik dus, maar ze beweert wel van alles over mij. Trudi Verstegen vertelt leugens over mij. In het geval van Hans Meyer en Wouter Raatgever merkte ik dat al eerder op, dat ze onjuiste aannames maakt over Hans en Wouter en daarover leugens verkondigd. En ja, dat is zeer kwalijk te noemen in het kader van de waarheidsvinding.

Tip: Mensen met trauma's, zoals Trudi Verstegen en Lars Roumen, zouden eens een bezoekje kunnen doen aan een goede regressie therapeut, zodat ze inzicht krijgen in hun eigen trauma's en hun familie karma.

"Kijk, luister en onderzoek zelf ook is mijn motto!"

Dit gehele artikel is geschreven door mij, Dienie Kars.

Heb je een vraag aan mij, een opmerking of er iets aan toe te voegen?

Doe ook aan hoor en wederhoor!

Meld het mij middels mijn e-mailadres, dank je wel.

info@freedom-for-all.com


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)