Dienie Kars

Wie is zij en wat doet zij?


Dienie Kars is de laatste jaren vooral een Blogger, Journalist, Schrijver, Ondernemer, Creator, Waarheidsvinder, Klokkenluider en Ambassadrice geworden van meerdere projecten.


Dienie Kars houdt zich momenteel bezig met zeer actuele onderwerpen in de wereld, zoals de RV (herwaardering van de wereldvaluta), NESARA / GESARA en informatievoorziening in verschillende groepen en kanalen op Telegram. Als waarheidsjournalist en onderzoeksjournalist schrijft Dienie Kars regelmatig artikelen in haar eigen digitale Waarheidskrant "De Nieuwe Media".

Zie ► https://www.de-nieuwe-media.nl/


Wat is onderzoeksjournalistiek?


Onderzoeksjournalisten analyseren informatie en doen diepgravend onderzoek om zo de waarheid boven tafel te halen, en misstanden aan het licht te brengen. Een onderzoeksjournalist kijkt kritisch naar de feiten. Daar is vaak een aanleiding voor, bijvoorbeeld doordat hij een tip krijgt van een klokkenluider binnen een bedrijf of overheidsinstelling. Of een onderzoeksjournalist stuit zelf op informatie die niet lijkt te kloppen en gaat daar vervolgens onderzoek naar doen.

Bron ► https://www.freepressunlimited.org/nl/actueel/onderzoeksjournalistiek-het-ontmaskeren-van-de-waarheid

Het verleden van Dienie Kars


Wanneer je op de onderstaande button klikt kun je alles lezen over het verleden en het heden van Dienie Kars.

Ze schrijft momenteel ook een boek met de titel "Go with the Flow ❤️"

Bezinningsperiode


Sommige mensen komen in de tijd van nu (eindtijd) tot een besef van diepe bezinning. Sommige mensen raakten de afgelopen jaren hun huis kwijt omdat ze ontwaakten, zoals Casper Zwart, Bart van Well en vele andere mensen. Ik ben er daar zelf ook één van. Ook ik raakte alles kwijt, behalve mijzelf.


Hoe het nu voelt voor mij?

Enerzijds als een bevrijding en anderzijds nu gedwongen om te denken in oplossingen over wat vroeger vaak hele kleine bezigheden of kleinigheden waren. Wat vroeger heel gewoon was, dat is nu niet meer het geval. Geen dak meer boven je hoofd betekent: Geen eigen bed, geen eigen ................ (vul zelf maar in). Afhankelijk zijn en worden van de goedheid van anderen. Voor de één gaat dat makkelijker af als de andere blijkt wel.

Dat is zeer waarschijnlijk ook de reden dat ik nu deze blog onderhoud en een boek aan het schrijven ben. Ook ik ben tot diepe bezinning gekomen van mijn aardse leven. Ik denk nu na over dingen waar ik vroeger nooit bij stilstond. Ja, echt waar!

Ik startte in september 2015 mijn eerste pagina op Facebook op. De naam van de pagina was: "VOLK WORDT WAKKER". Daarna startte ik een groep met dezelfde naam op met bijna 9000 leden. Facebook vond dat er teveel waarheid (nep nieuws) werd gepubliceerd en verwijderde deze groep. Veel mensen betreurden dat, ik ook.

Ondertussen startte ik nog wat andere interessante groepen op. Zo werd vorig jaar een GESARA groep van mij onzichtbaar gemaakt voor de leden. Deze groep had inmiddels ruim 5000 leden.

Nu heb ik vorig jaar een nieuwe VOLK WORDT WAKKER groep opgestart om mensen te laten doen ontwaken. Deze groep heeft nu bijna 1000 leden en heb de tekst uitgebreid met de tekst:

"Wil jij ontwaken of verder ontwaken?"

Is je antwoord een dikke JA?

Bekijk dan de onderstaande video, dan ben je goed op de hoogte!

https://www.bitchute.com/video/NFO2xvAEdqsc/

Was je antwoord een NEE?

Dan is de tijd nog niet rijp voor jou om nu al te ontwaken.

Zo werkt het Universum 🙏


Mijn "crash" in mijn leven...


In 2001 ontwaakte ik door de aanslag van 9/11. Geloof mij, ik was echt niet de enige die toen ontwaakte. Een aantal jaar geleden ben ik echt diep in het konijnenhol gedoken. Om te weten wat er speelde in de wereld. Ik hoorde de naam Bilderberg groep vallen. Dat was voor mij de sleutel om de ingang van het konijnenhol te vinden.

Daarom ben ik zo enorm gecrashed in mijn leven...

Zowel financieel als maatschappelijk...

Heb alles verloren...

Alles heeft een reden!

Zodat ik nu de bevolking kan informeren...

Het is mijn Missie hier op Aarde...

Ik heb nu tijd en energie in overvloed...

Uiteindelijk ben ik een erg Dankbaar Mens geworden...

Dat ik zover ben gekomen...

Met de inzichten en kennis die ik nu heb...

Thanks God 🙏

WoW

Wanneer je de Waarheid publiceert, word je vaak geblokkeerd door Facebook.

Dit overkwam Agnes Janssen vandaag ook weer eens.

Ze gebruikte afbeeldingen van de onderstaande website.

Bron ► https://jesus-comes.com/index.php/tag/wir-sind-die-144000/


Daardoor vond ik iets heel moois...

Ik las op de bovenstaande website de volgende tekst:

"Je zult beschikbaar zijn voor de Heer"

Yes, I am ❤️


Dit schreef Dienie Kars op 08-01-2021

Wilt U reageren op deze info?


Heeft U een vraag of een opmerking over deze info? Of wilt U mij volgen op social media? Of dit platform ondersteunen? Of mij financieel ondersteunen in mijn Missie op Aarde? Of wilt U meer weten over mij persoonlijk? Het kan en mag allemaal. Maak dan Uw keuze uit één van de onderstaande opties.

Dank voor het lezen van deze info en Uw eventuele bijdrage of donatie!

Lieve groetjes van Dienie ❤️