MH17

Terugkomend op het symposium over de MH17 in Amsterdam op 8 maart 2020.

Het leek wel of er over bepaalde zaken expres werd gezwegen, jammer!

Ik schoot er echt niets mee op. Dat wat verteld werd op het symposium wist ik al en zaken die juist relevant waren en verwisseling met de MH370 in verband bracht werden snel afgewimpeld.

Ra ra, waarom toch?

Aan welke zijde staat Karel van Wolferen?


Emeritus hoogleraar Karel van Wolferen wordt geconfronteerd met zijn bezoek aan de Bilderberg conferentie 25 jaar geleden door Maria van Boekelen van WeAreChange Rotterdam. Karel van Wolferen legt uit zelf nooit iets gemerkt te hebben van geheime vergaderingen. Natuurlijk was er overleg in de achterkamertjes, maar niet meer dan overal anders. WeAreChange Rotterdam blijft vragen stellen terwijl Karel van Wolferen aangeeft de Bilderberg conferentie niet zo zwaar te nemen. Er zijn belangrijkere zaken in de wereld. Joost Niemöller spreekt in de Libertijn in Den Haag met de Onafhankelijke Pers.

Waarom wordt Karel van Wolferen in twijfel gebracht? Hij gaf mij geen goed gevoel op het symposium op 8 maart 2020 in Amsterdam. Evenals Maria geen goed gevoel heeft over Karel. Luister zelf maar.
Oud archief materiaal

Opmerkingen:

• Foto's worden nog opnieuw toegevoegd.

• Sommige video's en links (URL's) ontbreken nog, (wordt aan gewerkt).

• Klik op de links die het wel doen wanneer je onderzoek wilt doen.

• Sommige info dient nog nader onderzocht te worden.

PS. Don't shoot de messenger!

MH370 en MH17


Het verhaal over de MH17 stinkt enorm (vliegramp op 17-07-2014) en klopt niet met de feiten. Bekijk onderstaande video's, lees informatie en ga zelf onderzoek doen.

Help mee om de onderste steen boven te krijgen, want Mark Rutte lukt het nog steeds niet, of weet hij het wel en houdt bewust voor ons de informatie achter wegens een bepaalde reden?

Geen interviews met nabestaanden over hoe ze nu eigenlijk hun geliefden hebben geïdentificeerd. Vragen, vragen. Bewijzen, ho maar. "Staatsgeheim" snapt u wel?

Wie is op de hoogte van Vrijmetselaars, de Vrijmetselaars eed en het Vrijmetselaarsteken? Het Vrijmetselaarsteken wordt een paar keer in de opname "in your face" gemaakt door Opstelten (zie onderstaande foto en het handgebaar wat Opstelten 2x maakt in het begin van de video).

Tip: Luister naar wat er op dat moment wordt gezegd door Rutte en precies op dat moment maakt Opstelten het Vrijmetselaarsteken. Met andere woorden, wij zitten hier zelf achter, wij liegen hier over de waarheid.

Lees ook de commentaren onder de betreffende video van de MH17.

Tip: Klik de link aan onder de video voor de commentaren.


Een onderzoeker van de MH17 meldde op 21-01-2019 het volgende:

Zojuist onderstaand stuk gepost op de FB van de VVD:

Zoals ik onder dit schrijven opperde, mocht ik verdwijnen dan weten jullie waarom.

Het hele MH17 verhaal de doofpot in? De onderste steen zou boven komen. Mark zou niet rusten voordat de daders gepakt en berecht waren. Laat ik de mensen hier eens proberen uit te leggen waarom volgens mij en vele anderen dit de doofpot in moest. Op de beroemde foto van Cor Pan (Cor Schilder) waarop Cor grapt "Als ie verdwijnt, zo ziet ie eruit", zien we op het luik v/h landingsgestel staan RC vd MRC. Daar had moeten staan RD vd MRD. Vervolgens gaan we ramen tellen tussen de cockpit en de eerste deur en dan tellen we er 13. Dan bekijken we de wrakstukken in Oekraïne en dan blijkt dat daar een wrak ligt met maar 12 open ramen. Nummer 13 is een geblindeerd raam. De "verdwenen" MH370 had deze configuratie. 12 open ramen en 1 afgesloten raam. Vervolgens zien we getuige verklaringen die niet alleen zeggen dat er een Oekraïns gevechts vliegtuig bij de MH is gezien, maar dat dit vliegtuig met air to air raketten (die net als een Buk vlakbij het doel explodeert en fragmenteert) de MH neerhaalde. Getuigen die 20 minuten na de ramp ter plaatste waren troffen in verregaande staat van ontbinding verkerende lijken aan van voornamelijk Aziatische afkomst. Ze waren doordrenkt met conserveringsmiddel en bloedde niet. Er werden slechts 9 kinderen terug gevonden, terwijl de MH17 half vol gezeten zou hebben met kinderen. Er werden gloednieuwe, onbeschadigde paspoorten uit een Oekraïns voertuig getoverd, waarvan sommigen zelfs ongeldig waren gemaakt. Wie kan op een vliegtuig stappen met een ongeldig paspoort? In de bagage trof men alleen winterkleding aan, terwijl de MH17 onderweg zou zijn naar een snikheet oord. Op telefoons die werden aangetroffen vond men foto's en data van 2013. Nagenoeg niets van 2014. Het lijkt erop dat men de verdwenen MH370 en haar dode passagiers heeft gebruikt in een valse vlag operatie om Rusland te demoniseren, maar dat mislukte. De vraag rest nu, waar is de MH17 met haar passagiers? Volgens een op internet gevonden lijst schijnt de MH17 vlucht op 17 juli 2014 geannuleerd te zijn. Waarom is het, dat wanneer we kijken naar de FB account van het bekendste "slachtoffer" Cor Pan dat niemand ooit nog iets heeft gepost de afgelopen 4 jaar? Zelfs niet op zijn verjaardagen? En dat is ook het geval bij andere "slachtoffers" vd MH17 ramp. Niemand lijkt ze te missen. En op de FB accounts van nabestaanden/familie zie je ook niets wat met deze ramp en de slachtoffers te maken heeft. Ik realiseer mij dat ik hier een gevoelige snaar raak en bepaalde machten not amused zijn, maar mocht ik verdwijnen dan weten velen waarom dat is. "Men" schijnt er geen moeite mee te hebben mensen op te offeren voor "een hoger doel". Desnoods een vliegtuig vol.

(Dat laatste wat hierboven staat heb ik ook ondezocht, echter zijn er nu wel reacties te lezen van nabestaanden, Dienie)
Nog even een opsomming voor de duidelijkheid:

Inzittenden MH17:
In de MH17 zouden 100 AIDS geleerden gezeten hebben die onderweg waren naar een conferentie in Australië en zij hadden niet alleen een geneesmiddel maar konden ook bewijzen dat de VS AIDS had ontworpen voor depopulatie en het had uitgezet in Afrika.

Inzittenden MH370:

Er zaten zeer waarschijnlijk 20 wetenschappers in de MH370, waarvan 4 patenthouders. Waren van een chip voor halfgeleiders voor het militaire complex. Rothschild was de vijfde patenthouder en nu enige patenthouder na de doodverklaring van de andere vier, miljarden bracht het hem. Rothschild is nu soal patenthouder van de chip zoals ze dat noemen, hij was de enige die niet aan boord was als patenthouder, dus nu zijn de patenten van hem.

Wat klopt er niet op onderstaande foto?


Lees meer hierover in de volgende link ► https://herstelderepubliek.wordpress.com/2019/01/01/daders-neerhalen-vlucht-mh17-ontmaskerd/


Passagierslijst + bemanning MH17, klik hier ► https://cdn.webshopapp.com/shops/8525/files/244099826/mh17-pax-and-crew-manifest-200714-5681-5701.pdf


Cor Pan (Cor Schilder) en zijn vriendin Neeltje (Cornelia Janssen) staan inderdaad op deze lijst vermeld.

Wanneer jullie onderstaande video middels Facebook bekijken van de MH17 (met Aziatische lijken van de MH370 die naar formaline ruiken) wat denken jullie dan? Heeft Rutte gelogen? Welk spel wordt hier gespeeld?

**** WAARSCHUWING: IS EEN SHOCKING VIDEO ► https://www.bitchute.com/video/h3bPqYcxp1EF/

Link ► https://www.bitchute.com/video/h3bPqYcxp1EF/

Met Nederlandse vertaling op Facebook ► https://www.facebook.com/AnonymousWorldwideNL/videos/1296740250355051/


Het scenario van vlucht MH17 kan als volgt gegaan zijn:

Scenario 1):

Niet de MH17 maar de MH370 is in Oekraine neergehaald of naar beneden gestort. De MH370 is indertijd, nadat deze van de radar verdwenen was, laag over het water zeer waarschijnlijk vliegend waargenomen en is geland op een geheime basis op Diego Garcia. Van daaruit naar Tel Aviv gevlogen, daarna bestemming Schiphol Amsterdam, waar EL-AL een eigen hangar hebben, waar niemand inzage in heeft. En daar de switch gemaakt met de MH17.

Scenario 2):

Vliegtuig (vlucht MH17) is weg getaxied naar een hangar van EL-AL alwaar de passagiers zijn geliquideerd. De MH370 is met in formaline gedrenkte lichamen, in de plaats van de MH17 opgestegen en neergehaald op de afgesproken plek. MH370 werd (voor de verdwijning) laagvliegend waargenomen in de richting van CIA basis Diego Garcia waar een hangar staat die als een Faraday Cage fungeert. Daar zijn de passagiers geliquideerd, organen geharvest, en behandeld met formaline. Later naar Tel Aviv gevlogen, en van daaruit naar Schiphol en in de Israëlische hangar geparkeerd. Deze hangars worden gezien als Israëlisch grondgebied, en zijn dus verboden gebied voor onbevoegden, dus TOP SECRET !!


Scenario 3):

Twee in Georgië opgestegen SU25 straaljagers van de scorpion klasse hebben MH17 neergeschoten en Rusland werd geframed om een oorlog, althans koude oorlog uit te lokken.

Samenvattend:

MH17 is wellicht een megascam met meerdere doelen: octrooien voor de Rothschilds, om een oorlog met de Russen uit te lokken, evenals om een excuus te fabriceren voor een oorlog tegen de burgers van Oost Oekraïne! En dan natuurlijk de olie en gaswinning op die plaats!

Het is een spel van bloedofferingen, manipulatie, manipulatie van meningen, visie opdringen enz enz. Blijf open-minded en zoek de symboliek in dingen, daar is geen speculatie voor nodig, maar inzicht en begrip van energieën, symbolen en nummerologie. Je moet begrijpen wat Illuminati, Vrijmetselarij, Tempeliers, Bankiers enz. doen en waarom! Het is niet niets om het allemaal te begrijpen, laat staan de waarheid te aanvaarden!

Bericht van de zwarte doos ► https://www.hpdetijd.nl/2014-09-09/laatste-gesprek-van-piloten-mh17-vrijgegeven/


Cor Pan en de MH17 controverse, wat klopt er niet aan de foto?

Cor Pan, een zelfstandig ondernemer en muzikant uit Volendam, plaatst voor vertrek richting zijn vakantiebestemming een foto van een Malaysia Airlines Boeing 777 op zijn Facebook-pagina.
Samen met zijn vriendin Neeltje Tol is hij op Schiphol gearriveerd om hun vakantie te beginnen aan boord van vlucht MH17, die een tussenlanding zal maken in Kuala Lumpur tijdens hun reis naar Bali.
In verband met de recente vermissing van een andere Malaysia Airlines vlucht op 8 maart 2014, vlucht MH370, voegt Cor Pan als soort van grap het volgende onderschrift aan de foto toe: "Mocht hij verdwijnen, zo ziet hij d'r uit."

Zodra bekend wordt dat er zich een incident met vlucht MH17 boven de Oekraine heeft voorgedaan, verspreidt deze foto zich razendsnel over de hele wereld door middel van de social media. Cor Pan en Neeltje Schilder komen niet meer terug naar Volendam. Hun bloemenwinkel vormt al snel het toneel van een bloemenzee, waar rouwende naasten en geliefden hun hart trachten te troosten. Tevergeefs...

Al snel ook wordt duidelijk dat er iets niet klopt aan de foto die Cor Pan in zijn enthousiasme over zijn aanstaande vakantie op zijn Facebook-profiel heeft geplaatst. Op verschillende websites duiken verhalen en filmpjes op over de registratie van het vliegtuig dat Cor op Schiphol gefotografeerd heeft.

Opmerkelijke details:

De MH17 had 13 ramen vanaf de vleugel naar de voorzijde (zie foto gemaakt door Cor Pan). De MH370 had slechts 12 ramen vanaf de vleugel naar de voorzijde.

Het probleem bij de foto van Cor Pan was dat er 'RC' op het neuswiel luik stond terwijl de brokstukken op de rampplek toch echt 'RD' lieten zien.

31 januari 2017 - Kandidaat-kamerlid Thierry Baudet heeft met 25 anderen de Amerikaanse president Donald Trump opgeroepen druk uit te oefenen een nieuw onderzoek te beginnen naar de toedracht van de vliegramp met de MH17. Volgens de briefschrijvers is het werk van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) en het Joint Investigation Team (JIT) niet 'onafhankelijk én niet overtuigend'.

Ze hebben zich tot Trump gewend omdat de nieuwe Amerikaanse president in het verleden heeft laten blijken meer waarde te hechten aan de Russische ontkenning dat de MH17 is neergehaald met een Buk-raket dan aan het gedetailleerde onderzoek van het JIT. In een uitzending van MSNBC Live uit Trump sterke twijfels over de Russische rol door te stellen: 'They say it wasn't them.'

De brief is op 24 november 2016 gestuurd, vlak nadat Trump de verkiezingen had gewonnen. Naast Baudet ondertekenden onder anderen de hoogleraren Kees van der Pijl en Karel van Wolferen. De brief is een initiatief van de omstreden Duitse journalist Billy Six, die meent dat de Russen geen rol spelen bij de ramp en alles in het werk stelt om de betrouwbaarheid van het officiële onderzoek te beschadigen.

Baudet zegt in een reactie dat de ondertekening van de brief een privékwestie is: Forum voor Democratie zal geen campagne voeren voor een nieuw MH17-onderzoek. Baudet benadrukt dat hij niet vindt dat de Russen er niets mee te maken hebben, zoals sommige van de briefschrijvers stellen. Hij heeft getekend omdat hij sommige aspecten van het onderzoek opmerkelijk vindt.

Bron ► https://www.volkskrant.nl/binnenland/baudet-vraagt-trump-om-nieuw-onderzoek-naar-mh17-nabestaanden-geschokt~a4455637/

Weinigen hebben zich zo grondig verdiept in de crash met vlucht MH17 als onderzoeker Max van der Werff. Hij ging zelf meerdere malen naar het Donbas gebied in Oost-Oekraïne, sprak met getuigen op de crashsite en onderzocht de gespinde mediaberichtgeving erover in het Westen, die er altijd op was gericht om de plaatselijke bevolking een loer te draaien, getuigen te verzinnen en lanceerlocaties te bedenken.

Anders dan wat vandaag in de Volkskrant staat (en wat ook helemaal niet gezegd is door de Duitse journalist Billy Six) is Max van der Werff -net als ondergetekende overigens- juist niet van mening dat het scenario van Russische betrokkenheid uitgesloten moet worden. Het enige wat hij wil is eerlijk onderzoek en kritische berichtgeving in de media. Daarom is hij ook een van de ondertekenaars van de open brief aan Trump. Max van der Werff is over zijn bevindingen bevraagd door het Joint Investigation Team (JIT).

In dit uitgebreide gesprek gaat Max van der Werff precies en zakelijk in op feit en fictie in het MH17 dossier. Klik voor zijn website met veel info over de MH17.Wat was het werkelijke doel van het neerstorten van de MH17?

Olieboringen? Olievelden regelen door SHELL (Beatrix)?

Was het een grote poppenkast deze rouwstoet?

Een zeer indrukwekkende video van de rouwstoet van de slachtoffers van de MH17, of toch niet? Was het een grote poppenkast? Wat zat er werkelijk in de doodskisten? Zijn de nabestaanden voor de gek gehouden? Hebben we gewoon een paar Chinezen begraven die naar formaldehyde roken? Kijk naar de video geheel onderaan deze pagina en ga eens heel goed nadenken hierover, wat klopt er niet volgens u met de feiten? Deze zaak STINKT !!!!!

Onderstaande video is ook interessant om te beluisteren, iemand belt mensen in Nederland waarvan hun telefoonnummer gevonden is bij de "MH17". Luister en laat je verrassen door de telefoongesprekken. De MH17 is een grote false flag, met voorbedachte rade in elkaar geknutseld door?Bekijk onderstaande video eens! Deze geeft aan dat de bij elkaar geraapte spullen van VOOR de explosie zijn. "Staged" zoals de Amerikanen het noemen. De paspoorten waren ook allemaal splinternieuw en onbeschadigd, er zat zelfs geen roet aan. Sommige paspoorten waren zelfs voorzien van stansgaten, dit wordt door de gemeente gedaan om een paspoort ongeldig te maken.

Ra ra, een vliegtuig wat neergestort zou zijn en het niet bloeden van de lijken en tevens een enorme lijkenlucht. Hoe kan het dat de lijken reeds enorm stinken na 20 minuten nadat het vliegtuig uit de lucht gevallen zou zijn? Hoe kan dat? Alleen bij een false flag operation, met voorbedachte rade in elkaar geknutseld door? Denk alstublieft na beste mensen!

Commentaren en beelden (3 dagen na de crash!) zijn op onderstaande video te zien vanaf 30:11 tot 40:44 minuten.


Verzamelde links naar andere info websites waar info over de MH370 en de MH17 te vinden is:

Bewijs vlucht MH370 werd gekaapt door orgaanhandelaars voor de Elite

Why Do the Israelis have a 777 Identical to MH370 in a Hangar in Tel Aviv?

Plane Debris Found Matches 777 Jet, Same Type as Missing MH370 Flight

Meer vervalsingen en neps met de vermeende neerhalen van MH17

► Links MH17

Long list of indications showing the Dutch are not very keen in finding MH17 truth

Directeur bedrijf dat vliegtuigen Malaysia Airlines ontmantelt herstelde nummerfout foto Cor Pan

MH17: In gesprek met Pieter Klein van RTL Nieuws (1)

Nederlandse journalisten Stefan Beck en Michel Speckers, die de omstandigheden van de ramp in Donbass hadden bestudeerd, door de wetshandhavingsinstanties van Nederland vastgehouden bij aankomst in het land, alle materialen werden van hen gegrepen.

• Info op Twitter van de MH17 ► https://twitter.com/silenehoogzand

• Russisch onderzoek met veel uitleg en afbeeldingen ► https://rutube.ru/video/707ff33f2b2eb0b8423b258658bd0ead/


De moeder van een nabestaande en zijn vriendin vertelt haar verhaal:

De moeder van MH17-slachtoffer Bryce heeft er geen vertrouwen in dat de overheid genoeg doet om de overblijfselen van de slachtoffers terug naar Nederland te halen. We hadden al zoiets van: het kan niet zo zijn dat er niks meer ligt, zegt Silene Frederiksz. Onlangs werd bekend dat er opnieuw menselijke resten zijn gevonden van slachtoffers van de vliegramp. Journalist Michel Spekkers was naar Oost-Oekraïne afgereisd om te laten zien dat niet alles op de rampplek is opgeruimd. Hij vond allerlei spullen en een stuk bot. Rauw op je dak. Silene Frederiksz verloor in juli 2014 haar zoon Bryce en zijn vriendin Daisy uit Rotterdam-Ommoord. Ze waren met vlucht MH17 onderweg naar Bali voor een vakantie toen hun vliegtuig uit de lucht werd geschoten door een Russische raket. Hoewel het bot niet van Bryce of Daisy blijkt te zijn, kwam de vondst hard aan bij Frederiksz. Je hoopt dat het geen menselijke resten zijn. Als dat het dan toch is, komt dat rauw op je dak. Maar het bevestigt ook het gevoel dat we al die tijd al hadden: dat er meer ligt. Volgens Frederiksz hebben de autoriteiten drie keer voor een vrij korte periode gezocht naar overblijfselen van de slachtoffers. Dat was dan even abrupt weer gestopt als dat het begonnen was. Ze hebben de zoektocht ook erg beperkt tot de burn site. Ze dachten daar buiten niks te vinden, maar ik heb begrepen dat dit toch van buiten het zoekgebied komt. Frederiksz en andere nabestaanden vinden dat er een nieuwe bergingsmissie moet komen op en rondom de rampplek. Veel families hebben maar kleine deeltjes teruggekregen van hun dierbaren. Twee slachtoffers zijn zelfs helemaal nog niet geïdentificeerd, onder wie Gary Slok uit Maassluis. Er mag daar gewoon niks meer liggen. Dat moet naar hier. En als dat zo makkelijk is om iets te vinden, iemand daar een dagje rondloopt en van alles vindt, dan moeten ze gewoon terug.

Een andere nabestaande van de MH17 vertelt zijn verhaal over zijn dochter die omkwam bij de MH17:

NB.
Het werd de nabestaanden van de slachtoffers van MH17 verboden om de kisten te openen. De officiële reden was: het zou te gruwelijk zijn. De waarheid: Het waren hun geliefden niet. Wat er met de slachtoffers écht gebeurd is? Wij kunnen alleen nog maar gissen! Heeft iemand werkelijk een slachtoffer van de MH17 mogen of kunnen zien?


https://rutube.ru/video/ea211be0aea2ad74bde253ab0ade66b9/?pl_type=user&pl_id=668994&fbclid=IwAR0Qj0F2U_ln-l_AfBPaMtiJ1aBEJpnrelWR2lG9SFa7uoOFTE7NgsJvVQc


Beeldmateriaal


Wil je reageren op deze info?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com