MICHA KAT

(Onderzoeksjournalist en Klokkenluider)Wie is Micha Kat en welke rol speelt hij in ons aardse leven?


Is Micha Kat een ware volksheld?


Als eerste dienen we te kijken naar de werkelijke ouders van Micha Kat, naar zijn jeugd, zijn familieopstelling en de levenswandel van Micha Kat. Het verhaal gaat dat zijn Joodse moeder werd verkracht door haar psychiater Kat, die Vrijmetselaar was. Dat Micha Kat werd grootgebracht door een zoon van deze psychiater (die als vader van Micha te boek staat) en zijn eigen moeder.


Martin Vrijland schreef hierover:

In een uitgebreid artikel uit 2012 vertelt Micha Kat zelf hoe zijn opa de hoogste graad vrijmetselaar van Nederland was. In dat zelfde stuk vertelt hij echter dat zijn opa zijn moeder verkrachtte en dat hij daaruit voortgekomen is. Feitelijk is zijn opa dus zijn vader en is de man die met zijn moeder trouwde niet de vader, maar een zoon van die zelfde man. De man die dus met de moeder van Micha Kat trouwde was een broer van Micha. U begrijpt dat we hier mogelijk te maken hebben met incest.

Zie artikel ► https://www.martinvrijland.nl/archief/alles/micha-kat-zoon-van-hoogste-36e-graad-vrijmetselaar/


Lees ook eens het zelf geschreven artikel van Micha Kat eens over zijn moeder, zodat je meer inzicht krijgt in Micha Kat en waarom hij nu reageert zoals hij nu reageert op de gebeurtenissen in zijn leven en op de zaak Bodegraven.

https://mijnlevenin100boeken.com/micha-kat-lees-mee-met-vluchteling-micha-kat-13-ischa-meijer-brief-aan-mijn-moeder/


Waarom ik dit artikel schrijf?Ook ik neem geen blad meer voor mijn mond...


Ik (Dienie Kars) voelde nu aan dat het tijd werd dit bericht te schrijven over Micha Kat en andere gerelateerde onderwerpen. Ik ken Micha Kat persoonlijk, ik trok in september 2017 zes dagen met Micha op. Ik vloog toen in mijn eentje vanuit Dusseldorp naar Reykjavik. We maakten toen een 'rugzaktour' door IJsland, waar ik met heel veel plezier op terugkijk. Nogmaals dank Micha als je dit leest...

Hieronder staan verschillende berichten en gedachtes van mensen die zich uitspreken over Micha Kat.


Mijn gedachtes nu over Micha Kat?


Uiteindelijk is ook Micha Kat slachtoffer van de wereld waarin we nu leven en is Micha door onmacht, frustraties, afkomst (DNA) en zijn moeder (jeugd) wellicht de mens geworden, zoals hij zich nu manifesteert als onderzoeksjournalist en in de zaak Bodegraven.

Ook bij Micha Kat mogen uiteraard zijn ogen eens geopend worden. Wie hij zelf is. Wat hij met zijn gedrag en uitspraken veroorzaakt bij andere mensen. En ja, ook Micha mag eens gaan werken aan zijn eigen zelfhealing. Een kijkje nemen in zijn eigen spiegel en schoon schip maken met zichzelf en zijn omgeving.

Lees en oordeel zelf.Peter Bierhof schreef op 17 juni 2021


"Er zijn momenten dat het beter is dat ik me stil houd en mijn woorden inslik........

Nu is niet zo'n moment.

Ik ben helemaal klaar met die Mischa Pussy Kat!!!

Wat een lul van een vent, wat een onruststoker en matennaaier!

Ik wil absoluut niets, maar dan ook niets met deze man te maken hebben.

Wat hij Wim nu weer heeft geflikt gaat alle perken te buiten.

In zijn tweets waarin hij suggereert dat Janet en Cynthia misschien wel vermoord zijn omdat ze zouden moeten getuigen, grenst gewoon aan een enorme stupiditeit waar ik gewoon geen woorden voor heb.

Deze man is levensgevaarlijk.

Mensen die met hem samenwerken komen in de problemen terwijl hij "zich schuil houdt" in het buitenland.

Kijk naar die vrouwen die in Bodegraven waren om bloemen te leggen omdat Micha dat zei, kijk naar Wouter die samenwerkte met Mischa en nu vast zit, kijk naar Joost die eigenlijk ook niet vrij kan bewegen.

Nu zie ik weer berichten voorbij komen dat mensen Mischa vragen om zijn leiding omdat hij ze verteld had massaal Bodegraven te bezoeken.........Micha maakt iedereen om zich heen kapot.

Mensen hoeven echt niet meer aan komen met :" ja maar Peter, Micha heeft het zwaar , hij heeft zo veel meegemaakt..." Dikke vinger , 3 bier. Zo lust ik er ook nog wel een paar.

Mischa Pussy Kat is ziek. Ziek in zijn hoofd en zou opgenomen moeten worden.

Zo ! Klaar. En nu weet iedereen hoe ik over dit enge mannetje denk. Ik heb mijn best gedaan normaal met deze man om te gaan, maar de grens is bij nu ook wel bereikt.

Kat helpt in zijn eentje het hele Bodegraven dossier naar de kloten!

Denk daar eens goed over na. Iedereen is controlled opposition.... behalve Mischa Pussy Kat ..."


Iemand reageerde als volgt hierop:

Peter, ik begrijp dat je geirriteerd bent en het is mooi om te zien dat je zo gepassioneerd bent. Helaas speel je nu de spelers exact in de kaart, wanneer je je emoties zo laat oplaaien enne dat is vast niet wat je wilt. Of wel? Zie jezelf als een batterij, zodra je in de lagere frequenties schiet = angst, woede, frustratie enz. dan voed jouw batterij juist degene die je niet wilt voeden. Probeer om neutraal te blijven en wat er ook gebeurt het spel niet meer mee re spelen!!! Dat is de enige uitweg en ik kan je uit ervaring vertellen dat het je leven een stuk leuker maakt!


Peter Bierhof schreef daarop:

Nee lieve schat. Dat neutraal blijven is niet wie ik ben. Het is al lastig genoeg, deze tijd. Het laatste wat ik wil kwijtraken is wie ik ben. Ik ben Peter en ik heb een mening.


Als reactie werd daarop geschreven:

Natuurlijk heb je een mening en dat mag ook. Een mening is iets anders dan met je emoties de demonische krachten blijven voeden. Je raakt zo leeg en uitgeput en zij worden alleen maar sterker. Mja, alleen als je weet hoe het grotere geheel werkt wat betreft energie en trillingsfrequenties kun je dat doorzien. Tesla zei niet voor niets: Als je het universum wilt begrijpen denk dan in energie, vibratie en frequentie.


Mja aan jou de keuze, Zoek het eens op! bv;Alles is energie en alles heeft een trilling


Als je het universum wilt begrijpen denk dan in energie, vibratie en frequentie ( N. Tesla)

Alles wat je ziet om je heen en alles in jou heeft een frequentie, alles heeft een eigen trilling.

Al die frequenties hebben een effect op jouw lichaam maar ook jouw eigen trilling heeft effect op alles om jou heen. Wanneer je materie vereenvoudigt dan blijkt het te bestaan uit atomen. Maak je atomen nog kleiner dan ontdek je dat alle materie voor 99,999999% bestaat uit energie en 0,0000001% is dus maar materie.

https://transition2health.nl/2020/11/12/alles-is-energie-en-alles-heeft-een-trilling/Feeding Your Demons® Online Program


Een kans voor echte, blijvende transformatie

Ideaal voor therapeuten, coaches en begeleiders die een krachtige techniek aan hun professionele gereedschapsriem willen toevoegen, en voor individuen die met hun eigen 'demonen' willen werken door middel van contemplatieve oefening, biedt het een jaar durende Feeding Your Demons® Online Certification-programma een zeer effectieve methode voor het herkennen en transformeren van de diepgewortelde patronen, triggers en neurosen die zo vaak de kwaliteit en het plezier van ons leven ondermijnen.

Een recent onderzoek naar de effecten van Feeding Your Demons® (FYD) is uitgevoerd bij volwassenen die herstelden van alcohol- en/of drugsmisbruik en die verhoogde symptomen van angst en depressie vertoonden. Uit de studie bleek dat FYD geassocieerd was met significante afname van stress, depressie en intolerantie voor onzekerheid, gecombineerd met significante toename van zelfcompassie en tevredenheid met het leven.


Wat betekent het om 'je demonen te voeden'?


Voor het doel van deze oefening verwijst een 'demon' naar de ontwrichtende aspecten van onze eigen psyche, zoals angst, depressie, woede, verslaving of ziekte. Demonen worden vaak verbannen naar de donkere uithoeken van onze geest en etteren daar terwijl we ze ofwel onderdrukken of 'vechten'. Deze vijandige relatie met onze demonen is precies datgene dat onze psyche polariseert. In onze pogingen om onze 'schaduw' te overwinnen, raken we er meer mee verstrikt en winnen onze demonen aan kracht.

"Onze demonen zijn waar we bang voor zijn", zegt Lama Tsultrim Allione, de grondlegger van deze diepgaande praktijk, in haar bestseller Feeding Your Demons: Ancient Wisdom for Resolving Inner Conflict (Little Brown Co. 2008).

"... door onze demonen te voeden, maken we ze niet alleen onschadelijk; door ze aan te pakken in plaats van ervoor weg te lopen, koesteren we ook de schaduwdelen van onszelf, zodat de energie die in de strijd gevangen zit, verandert in een positieve beschermende kracht."

De methode Feeding Your Demons® (FYD) maakt gebruik van principes van de Tibetaans boeddhistische beoefening Chöd, zoals oorspronkelijk verwoord door de elfde-eeuwse vrouwelijke Tibetaanse leraar, Machig Labdrön. FYD is een proces van vijf stappen dat de beoefenaar begeleidt om hun demonen te transformeren in beschermende bondgenoten door middel van een reeks verhelderende vragen en visualisaties.

Link ► https://www.taramandala.org/programs/feeding-your-demons/training-tracks-and-paths-for-certification/feeding-your-demons-online-program/


De onderstaande websites (Nederlands-talig) geven ook veel inzicht in:


Demonen, argonten, energieparasieten, energiezuigers, negatieve entiteiten etc.


https://www.nieuwetijdskind.com/archonten-bevrijd-jezelf-van-energieparasieten-2/

https://www.wanttoknow.nl/overige/archonten-aangenaam-bizar-fenomeen/Gepubliceerd door Dienie Kars


De reden dat ik (Dienie) dit heb gepubliceerd over Micha Kat is dat we allemaal meer inzicht mogen krijgen in wie wij zelf zijn, welke rol wij zelf spelen, welke rol andere mensen in ons leven spelen, zoals Micha Kat bijvoorbeeld.

Micha Kat kan een trigger (voorbeeld) zijn om jou de ogen te doen openen in de wereld waarin we leven.

Lees ook het onderstaande artikel eens door?

Dan ben je aardig op de hoogte van de wereld waar we momenteel in leven.

We leven eigenlijk in een ware slaven, horror en satanische wereld.

Sommige mensen beleven de hel op Aarde!

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/


Zaak Bart van Well


Alles is met elkaar verbonden, connect de dots schrijf ik vaak, dus daarom nu ook even over Bart van Well.

Micha Kat had als onderzoeksjournalist een interview met Bart van Well. Laatstgenoemde spande een rechtszaak aan tegen De Staat der Nederlanden wegens het dogen van seksueel misbruik van minderjarigen in de jaren 80 en 90.


Op de onderstaande website is het volgende te lezen over Micha Kat en Bart van Well

Micha Kat mag van sommige mensen binnen de alternatieve media niet meer genoemd worden. Toch heeft Micha in de loop der jaren veel opengebroken, al moet men hem soms met een flinke korrel zout nemen. Gisteren stuitte ik op een oud artikel van Micha uit 2011.

Het is een getuigenis van Bart van Well, die ooit als jongen van 14 belandde in het pedo-circuit. We kennen Bart nu allemaal, dank zij de Bart van Well verhoren, maar tijdens deze juridische vertoning liet niemand het achterste van zijn tong zien. Toch brachten die verhoren wel wat op! Daarvoor mijn dank, Bart! Het artikel van Micha uit 2011 plaats ik integraal hieronder, maar we beginnen met een filmpje van We are Change uit 2016.

Gepubliceerd op 4 juni 2016

https://www.boublog.nl/2017/09/10/seksueel-geweld-en-bart-van-well/


De video met Bart van Well versus De Staat der Nederlanden duurt 9 minutenSchoon schip maken


Ook Bart van Well mag schoon schip gaan maken met zichzelf en zijn omgeving.

Bart was geen 14 jaar, maar 16 jaar toen Bart het circuit in ging in Amsterdam...

Ik ben erachter gekomen doordat ik contact kreeg met de vader van Bart...

Micha Kat wilde hier nooit over spreken met mij over de zaak van Bart, nu weet ik waarom.

Nu weet ik ook waarom Bart van Well deze zaak nooit heeft kunnen winnen.

De Waarheid komt altijd boven, eerlijkheid duurt het langst...

Dit geldt voor alles en iedereen!

En ja, ook ik (Dienie Kars) maakte reeds schoon schip door alles uit de doeken te doen, don't worry!

Dit is te lezen in de onderstaande link.

https://www.ikwilallesweten.nl/mijn-verleden/

RECTIFICATIE


Update 14-01-2022


De vader van Bart (Ben van Well) zei begin 2016 persoonlijk tegen mij dat Bart brommer reed toen hij van huis wegliep en dat hij al 16 jaar oud moest zijn geweest toen Bart van huis wegliep.

Dit klopt echter niet dat Bart 16 jaar was toen hij van huis wegliep, zie de onderstaande verklaringen.

Heb het Bart zelf gevraagd:

Volgens Bart reed hij al brommer vóór z'n 16e, dus de leeftijd van Bart dient nog nader onderzocht te worden door mij.

De moeder van Bart meldde mij per whatsapp op 14-01-2021 dat Bart in januari 1989 naar Amsterdam is vertrokken en dat hij toen 15 jaar oud was.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)