MED BEDS TECHNOLOGIE

26-07-2022


De Med-Bed-technologie is al heel lang onderdrukt en verborgen voor de 'normale' bevolking!


Holographic Medical Pods (Med Beds)


❌ WAARSCHUWING ❌


Alle technologiën kunnen in het voordeel en in het nadeel worden gebruikt van de Mensheid.

Dit geldt ook de MED BEDS !!

Wees je dus ervan bewust wat het doel is van diegenen die de MED BEDS beschikbaar stellen voor de Mensheid en diegenen die de MED BEDS bedienen.

Tip: Doe dus eerst de dubbel-check of het veilig is.


Update 26-07-2022

Er zijn reeds apparaatjes in de handel die dezelfde werking hebben als het MED BED.

Namelijk frequentie therapie.

Klik de onderstaande button aan voor meer info.

Update 01-11-2021

Update 26-10-2021


In de onderstaande powerpoint (ronde tafel video discussie) wordt het laatste nieuws gedeeld over het uitrollen van medische bedden en geheime medische technologie van de SSP met SSP Super Soldier James Rink, Ileana the Star Traveler en Dr. Johnny Delirious.

Dr. Johnny Delirious Ph.D. is een bestsellerauteur, Radio Host, en heeft 38 jaar ervaring als natuurgeneeskundig arts doorgebracht met het pionieren van de Hair Tissue Mineral Analysis (HTMA)-test. Hij begon zijn reis nadat hij werd gediagnosticeerd met levensbedreigende hepatitis-C en 96% littekenweefselcirrose van de lever. Hij kreeg te horen dat hij een nieuwe levertransplantatie nodig zou hebben en kreeg nog maar 6 maanden te leven.

Gedurende deze tijd werd hij ontvoerd door een groep Gray Et's, bekend als het Resourcey Archive, die hem een nieuwe reeks genezingsprotocollen hebben geleerd die veel andere professionals hebben geholpen, waaronder artsen, tandartsen en advocaten. Die allen geen chemische medicijnen of een operatie wilden en herstellende waren van dezelfde omstandigheden waarvan iedereen zei dat ze hopeloos en dodelijk waren.

Sindsdien staat hij bekend als Dr. Delirious en is hij nog steeds vrij van Hepatitis-C en heeft hij geen littekenweefsel. Dr. Johnny werkt met 5 laboratoria van wereldklasse en rechtstreeks met het laboratorium dat hetzelfde onderzoek naar scalaire golven voor gezondheid naar voren brengt dat Nikola Tesla ontdekte en ontwikkelde.

Dit lab heeft bewezen dat het de gezondheid verjongt en levert het Tesla MedBed en Tesla BioHealer. Dr. Johnny werkt ook met de andere soorten medische bedden die binnenkort door het Quantum Team in zijn kliniek zullen worden geïntroduceerd.


UPDATE 08-07-2021


🔥🔥🔥🔥 WoW  🔥🔥🔥🔥

De machine behandelt hersentumoren met de snelheid van het licht.

Afhankelijk van de grootte en de plaats van de tumor in slechts 13 tot 30 minuten.

De ZAP-behandeling is pijnloos, er is geen verdoving nodig en de patiënt kan na afloop direct naar huis.

Bron ► https://www.bild.de/regional/muenchen/muenchen-aktuell/hirntumor-weggestrahlt-super-roboter-in-muenchen-gelandet-76986528.bild.html

🗞


UPDATE 11-06-2021


Med Beds in Nederland


Op de onderstaande website was het volgende te lezen:

Eindelijk gearriveerd,

de Med Beds zijn in Nederland


In het Sensi Gezondhuis in Waalwijk staan de eerste bedden opgesteld.

Op het internet circuleren de wildste verhalen over de capaciteiten van de Med Beds. Deze verhalen zijn grotendeels afkomstig uit science fiction en wensdenken.

Onze aspiraties zijn wat gematigder. Dus geen nieuw gebit in 12 minuten en dat soort overspannen verwachtingen. De resultaten die we in de proefperiode hebben kunnen boeken zijn overigens zeer goed te noemen.

Website ► https://sensitherapie.nl/med-beds-bij-sensi/Op 25-05-2021 las ik (Dienie) het volgende:

(Vertaling vanuit het Engels)


Ja, er zijn Medbedden!


En voor mij en voor mij, de Jared Rand, Hemelse Kamer is de heratomisering van lichaamsverjongingsuitrusting, en corrigeert alle imperfecties met de verjonging!

Je kunt je been terug hebben en meer wanneer ze eindelijk opgezet zijn!!

Manifestatie komt sneller met onze visie en gebeden, en meditaties -- en geloof!!
Update van 22 april 2021


Hopelijk komen de MED BEDS in 2021 voor iedereen beschikbaar!

De proeven met de MED BEDS zijn volgens een insider in volle gang en binnen nu en enkele maanden kunnen de eerste mensen hier gebruik van maken.

Trump heeft inmiddels NESARA en GESARA afgekondigd.

De wereld gaat drastisch veranderen!

Er komt Vrije energie beschikbaar voor de bevolking, MED BEDS en vele uitvindingen.

Tip: Lees aub goed wat hieronder staat geschreven.

Informeer jezelf en deel deze info verder aan iedereen die er voor open staat.Meer info over Med Beds ► https://www.blissfulvisions.com/articles/med-beds.html

De website hierboven lijkt uit de lucht te zijn gehaald, de reden is onbekend.

Ik (Dienie) laat deze wel staan voor het geval deze weer ONLINE komt, daar dit de Bron was voor de informatie op deze pagina over MED BEDS.

Deze link is wel zichtbaar ► https://brandnewtube.com/watch/med-beds_ncUjf7ahVNoAwD1.html

Holographic Medical Pods (Med Beds)


(Excuses voor de eventuele stijl- en schrijffouten, deze tekst is door google translate vertaald vanuit het Engels)


De bovenstaande afbeelding is hoe de holografische medische pods eruit zien die de geheime ruimteprogramma's (SSP) gebruiken in hun medische baaien.

Bron: Ileana the Star Traveler, voormalig Asset van het Secret Space Program op Mars.

Geschreven door ds Dennis Shipman - 6 augustus 2018

Opmerking van de schrijver: Med Bed-technologie is al heel lang "onderdrukt" en "verborgen" voor het publiek. Deze technologie is niet beschikbaar voor aankoop of diensten aan het grote publiek (maart 2020). En totdat de duistere cabal machteloos is gemaakt, zal dat niet zo zijn.

Gelukkig, als gevolg van de planetaire verschuiving van 3D naar 5D die op dit moment plaatsvindt, en de toenemende vraag naar transparantie door het menselijke collectieve bewustzijn, komt een toenemend aantal moedige mensen naar voren om te onthullen wat ze weten dat al decennia, zelfs eeuwen verborgen is. En hoogstwaarschijnlijk duizenden jaren.

Twee van deze moedige zielen zijn Ileana the Star Traveler (haar internetnaam) en Jared Rand.

Ileana schreef de informatie over de holografische medische pods op basis van haar persoonlijke ervaringen als onderdeel van het geheime ruimteprogramma op Mars.

Haar informatie wordt in de tweede helft van dit artikel geplaatst. Jared is een zeer intelligente en goed geïnformeerde man die al tientallen jaren met de wereldwijde transitie werkt en informatie heeft over veel onderwerpen waarvan het grote publiek niet op de hoogte is, inclusief maar niet beperkt tot, buitenaardse ET-technologie-geschenken aan de mensheid zoals de Quantum Financieel computersysteem, anti-zwaartekrachtaandrijving, replicatoren en medische bedden.

Meer info over Med Beds ► https://www.blissfulvisions.com/articles/med-beds.htm

Deze website lijkt helaas uit de lucht te zijn gehaald, de reden is onbekend.

Ik (Dienie) laat deze wel staan voor het geval deze weer ONLINE komt.


Jared Rand


Jared Rand: "Ik ben geen advocaat, geen advocaat, geen financieel adviseur en geen welzijnsexpert. Ik ben op de een of andere manier, vorm of vorm, 40 jaar (2020) betrokken bij de hele wereldwijde transitie. Ik heb talloze vrienden verloren. Ik ben beschoten, vergiftigd, zo ongeveer alles wat je maar kunt bedenken.

Onze houding is dat we niets te verliezen hebben en alles te winnen. Velen van ons kennen elkaar niet, zijn elkaar nog nooit tegengekomen, misschien wel af en toe, maar de compartimentering is absoluut enorm. Vaak weet de rechterhand niet wat de linkerhand doet. Is dat positief? Misschien is het in sommige opzichten wel en in andere opzichten niet. We hebben een geweldige groep mensen die al heel lang samenwerken en samenwerken.

Jared zegt dat zijn familie al sinds 1624 in de VS woont - lang voordat het in 1776 de Verenigde Staten werd. Reken maar uit en dat is 394 jaar (2018). Hij geeft ons zelfs een aanwijzing om zijn identiteit en familie te vergelijken als we zo geneigd zijn de moeite te nemen om die te ontdekken. Hij zegt dat hij Charlestown moet opzoeken, een buitenwijk van Boston, Massachusetts. Er is een begraafplaats in de stad (eigenlijk zijn er meer dan één), en op de hoofdsluis van de begraafplaatspoort staat de naam van John Rand.

Uit onderzoek blijkt dat er een John Rand, Sr. was die van 1664-1737 in Charlestown, Massachusetts Bay Colony, British Colonial America woonde. Thomas Rand, wiens familie uit Essex, Engeland kwam, woonde rond 1626-1683 in de kolonie.

Charlestown is een historische wijk aan het water die oorspronkelijk werd bewoond door een groep puriteinen. De nederzetting groeide in omvang tot ongeveer 20.000 mensen tijdens wat bekend staat als de Grote Migratie van 1620 tot 1640. Ze kwamen in familiegroepen in plaats van als geïsoleerde individuen en werden voornamelijk gemotiveerd door een zoektocht naar vrijheid om hun Puriteinse religie te beoefenen. Charlestown is de oudste wijk in Boston, opgericht als stad in 1628 en opgenomen als stad in 1847. Charlestown Peninsula was de locatie van de eerste belangrijke Revolutionaire Oorlogsslag - de Slag om Bunker Hill (nu The Bunker Hill Monument) in juni 17, 1775.

Jared spreekt over spraakmakende kwesties die van invloed zijn op de 3D-5D-overgang van de mensheid (ook bekend als The Great Awakening into Unity Consciousness, Ascension, The Great Shift, The Event), die wordt beschouwd als de grootste evolutionaire gebeurtenis in de menselijke geschiedenis. Hij zegt dat zijn missie welwillend is: het grote publiek helpen informeren over wat voor hen verborgen is gebleven, wie en wat we werkelijk zijn, en waar we heen gaan.

Jared organiseert ook een dagelijks wereldwijd begeleid meditatieprogramma dat begint om 15.00 uur. Eastern Standard Time (EST) in de VS Telefoonnummers voor toegang tot het "live" programma voor bellers in de VS en internationale landen kunnen worden verkregen op de website van de meditatie.

Wanneer je meer wilt weten kan dat op de onderstaande website ►

https://www.blissfulvisions.com/articles/med-beds.html

Deze website lijkt helaas uit de lucht te zijn gehaald, de reden is onbekend.

Ik (Dienie) laat deze wel staan voor het geval deze weer ONLINE komt.Tachyon Energy & Plasma Energy Med-bedden


Volgens Rand zijn er drie (3) soorten medische bedden: (1) holografische medische bedden; (2) Regenerative Med Beds die weefsels en lichaamsdelen regenereren, die wordt aangedreven door een andere bron; (3) Herverneveling Med-bedden die in ongeveer twee en een halve tot drie minuten het hele menselijke lichaam zullen regenereren, van top tot teen. Wat betekent deze geavanceerde technologie voor een 80-jarige vrouw? Ze zou in minder dan drie (3) minuten weer 30 jaar oud kunnen zijn. Vijftig jaar verstreek haar leven. Nu kan ze weer kinderen krijgen. Ze zou een heel nieuw gezin kunnen krijgen als ze dat wil. Volgens deze schrijver is de Med Bed-technologie een eeuwige bron van jeugd.

Het Med Bed kijkt naar het lichaam en corrigeert onvolkomenheden. De technologie bestaat al geruime tijd. Het is niet iets uit de strakblauwe lucht. Het is gewoon heel lang verborgen gehouden voor het menselijk ras.

De technologie van de Med Beds is niet van planeet Aarde. Het is geen door mensen gemaakte technologie. Het is een technologie die aan de mensheid is gegeven door buitenaardse ET's. Een Med Bed is gebaseerd op de energie van tachyondeeltjes en plasma (plasma) energie. De bodem, de atmosfeer, het water, alles is plasma-energie, alles in het universum is plasma-energie, het is gewoon een andere vorm door de trillingsfrequentie.

De Med-bedden hebben kunstmatige intelligentie (AI) die controleerbaar is, zodat deze niet uit de hand kan lopen en wild kan worden. De AI is de computer. Het werkt als een soort MRI, waarbij je in een buis zit en het over je lichaam rolt en een magnetische oscillatie- en resonantiescan van je lichaam maakt om een ​​diagnose te stellen van een ziekte. Het Med Bed scant uw huid, uw spierweefsel, alle organen en alles in uw lichaam. Het laat alles zien - helemaal tot op het micron-niveau van het bloed. Het identificeert eigenlijk uw DNA en het voert een volledige interne analyse van het lichaam uit. Als het dat doet, pikt het elke ziekte en elke genetische onvolkomenheid op. U kunt bijvoorbeeld stadium 4 leukemie hebben, en op een Med-bed bent u binnen ongeveer 2,5 minuut genezen. Geen bijwerkingen.
En als je een orgaan hebt laten knippen of verwijderen uit het lichaam, regenereert het hervernevelingsproces van het Med Bed dat orgaan alsof het nooit is verwijderd. Omdat je lichaam een ​​resonantie achterlaat - een trillingsfrequentie. Het lichaam onthoudt altijd wanneer een orgaan is verwijderd of niet meer werkt, en de kunstmatige intelligentie van het Med Bed maakt verbinding met de trillingsfrequentie en het DNA van het lichaam om het orgaan te regenereren.

Rand zegt dat hij al vele, vele jaren kankeronderzoek heeft bestudeerd. Kanker kan de hele dag door worden genezen met de Med Beds; heel gemakkelijk en ook heel goedkoop, zegt hij. Omdat hij het voor mensen heeft gedaan. Met de Med-bedden is kanker verdwenen. Chemotherapie wordt achterhaald. De ziekte van Lou Gehrig, de ziekte van Hodgkin, spierdystrofie, alle ziekten zijn verdwenen, geëlimineerd.

Rand zegt dat sommige mensen geloven dat dit hele genezingsproces met de Med Beds slechts sciencefiction is. Dat het niet waar kan zijn. Iemand heeft het net verzonnen! En omdat niemand gelooft dat het bestaat, is het gemakkelijk om ze in grote hoeveelheden te vervaardigen en klaar te maken voor distributie.

"Als je in dit Med-bed ligt, heb je geen pijn, geen stralingen. Het is niet zoals een kwaadaardige gebeurtenis. Je gaat in een diepe slaap. Er is geen injectie, geen naalden of zoiets. Je wordt wakker en kijkt in de spiegel en je enge huid is weg. Je witte haar heeft de kleur die het was toen je in de twintig (twintig) was. Hetzelfde geldt voor uw gezichtsvermogen, uw gehoor, uw smaak, uw geur. Alles wordt weer in een geperfectioneerde jongere staat hersteld ", zegt Rand.

"Dit is het nieuwe tijdperk voor de nieuwe aarde en het nieuwe menselijke ras. Het is totaal het tegenovergestelde van wat we hebben geleefd. Deze technologieën zijn er al. Het is een kwestie van ze veilig - VEILIG - bij de mensen brengen die ze kunnen gebruiken. " Momenteel (februari 2020) is de Med Beds-technologie niet beschikbaar voor het grote publiek.

De kracht van replicators - een technologie die verwant is aan medische bedden
Replicators gebruiken plasma-energie om alles en nog wat te formuleren, aldus Jared Rand. Bijvoorbeeld, op een besneeuwde dag, als je snowboots versleten zijn en je nieuwe snowboots nodig hebt, of een nieuwe hoed en jas. Vervolgens programmeer je deze enorme database (replicator) met de nieuwste stijlen en details die je wilt, en de replicator produceert het. Perfecte maat. Zit je als gegoten. Het product is binnen enkele seconden geproduceerd. Wil je een warme toffeesijscoupe op een warme dag? Jij hebt het.

Replicators recyclen oude dingen terug in plasma-energie. Er is geen afval, geen afval, geen afval, niets dat het milieu vervuilt of het ecosysteem vernietigt. Bodem is plasma-energie. Planten zijn plasma-energie. Breng een replicator naar een arm dorp en die mensen kunnen binnen enkele minuten alles hebben waar ze ooit van gedroomd hebben. Replicators zullen de behoefte aan enorme hoeveelheden land om de bevolking te voeden, overbodig maken. Alles wat je wilt, mag je hebben. 3D-printers zijn de voorlopers van replicators. Versnel dat honderd keer en je hebt een rep.

Meer info over Med Beds ► https://www.blissfulvisions.com/articles/med-beds.html

Deze website lijkt helaas uit de lucht te zijn gehaald, de reden is onbekend.

Ik (Dienie) laat deze wel staan voor het geval deze weer ONLINE komt.

Holografische medische pods (medische bedden)


Ileana the Star Traveler schreef de volgende informatie over de Holographic Medical Pods.

Ze verkreeg de informatie door gebruik te maken van een unieke methode "hypnose regressie herinneringen", waarbij Ileana in staat was om te verifiëren dat de informatie inderdaad afkomstig was van het Secret Space Program door de holografische medische pods te zien tijdens haar ambtsperiode als Secret Space Program Asset op Mars. Ileana heeft een pdf-bestand gemaakt van de holografische medische bedden. Het was beschikbaar op deze website, maar het is verwijderd om haar auteursrechtelijk beschermd materiaal te beschermen.

Ileana was gastheer van de Awakening Cosmic Reality Show op YouTube - een interviewprogramma met onderwerpen als spiritualiteit, ET-contact, genezingsmodaliteiten, ontwaken en het ascensieproces. Ze heeft veel fascinerende verhalen over haar galactische reizen op haar website gepubliceerd (momenteel niet beschikbaar), en kan ook welwillende sterrennatie-wezens, spirituele gidsen en haar Hogere Zelf channelen. Ze kan astrale reizen maken, kijken op afstand uitvoeren en in de Akasha-kronieken werken. Ze heeft veel kennis opgedaan van haar vorige levens als sterrenreiziger die in de ruimte leeft.

De volgende informatie in de pdf van Ileana laat zien hoe de medische pods werken, hoe ze eruit zien en hoe ze worden gebruikt in het geavanceerde medische veld van technologie met 3D-anatomische beeldvormingsapparatuur. Er wordt ook informatie verstrekt over hoe de medische pods mensen uit de dood kunnen doen herleven, ziekten kunnen genezen, wonden kunnen genezen, littekenweefsel kunnen verwijderen en een ouderdomsregressieprotocol kunnen toedienen voordat ze uit de geheime ruimteprogramma's worden ontslagen.

Meer info over Med Beds ► https://www.blissfulvisions.com/articles/med-beds.html

Deze website lijkt helaas uit de lucht te zijn gehaald, de reden is onbekend.

Ik (Dienie) laat deze wel staan voor het geval deze weer ONLINE komt.


De holografische medische pods zijn geautomatiseerde medische stations waar een medisch expert het type medische procedure selecteert dat moet worden uitgevoerd uit de computerdatabase, waarna de patiënt in de pod gaat liggen en de machine de medische operatie of procedure uitvoert, waarna de lasers sluiten. De punten van binnenkomst waar de procedure werd uitgevoerd. Deze soorten holografische medische pods hebben kenmerken zoals een luchtdicht bedieningsschild, comfortabele ledematenbeperkingen, een laserscalpel, laserspiegelarmen om littekens te verwijderen, computergestuurde chirurgische robotarmen, vloeistofspray-verdoving, sensoren voor vitale functies, en al deze functies zijn gemonteerd op een verstelbare titanium basis.


Met de Med Pods (ook bekend als Med Beds) kunnen gebruikers een breed scala aan chirurgische procedures diagnosticeren, behandelen en uitvoeren met de ultrafijne laserincisies die worden geleid door 3D-anatomische scanning. De 3D-scan heeft vuurvaste lenzen die live scans van het lichaam maken om verschillende medische procedures uit te voeren.

De 3D anatomische scanlens en lasertechnologie maken volledige diagnoses mogelijk van alle lichaamssystemen, inclusief neurologische factoren, behandeling van infecties door middel van geconcentreerde antibiotische injecties, ontgifting van het lichaam om ziekten zoals kanker te genezen, basis- of geavanceerd wondherstel, regeneratie van ledematen via cellulaire DNA-reconstructie en verwijdering van littekens. Evenals andere procedures kunnen worden gedaan, zoals appendectomie, laparoscopische ablatie en keizersnede.

De Med Pods kunnen ook afstervende celweefsels in het lichaam regenereren om de cellen weer gezond te maken, maar ook neuronen, protonen, stamcellen, etc. doen herleven. Dit wordt gedaan om ziekten zoals bijvoorbeeld Multiple Sclerose te kunnen genezen. De ziekte van Alzheimer, enz.De geavanceerde medische pods hebben micro-lasertechnologie en meerdere vuurvaste lenzen die de natuurlijke chronometer van het lichaam kunnen manipuleren en ouderdomsregressieprocedures kunnen uitvoeren door middel van DNA-modificatie of zelfs kruishybridisatie kunnen uitvoeren tussen menselijk DNA en ET-genetica, of dierlijk DNA kunnen mengen met het menselijk genoom om sterkere en gezondere soorten mensen.

Er is geavanceerde holografische supercomputersoftware die verschillende soorten geheugenengrammen kan maken die op de hersenen van mensen kunnen worden gedrukt door middel van visuele beelden met het lichtspectrum om valse of gewijzigde schermherinneringen te creëren. Evenals injectiemedicijnen voor onderdrukking van het hersengeheugen worden toegediend, zodat op de zwarte lijst geclassificeerde herinneringen niet gemakkelijk door individuen kunnen worden opgeroepen. Deze procedures worden vaak uitgevoerd in de SSP-programma's terwijl iemand wordt behandeld in de Holographic Medical Pod voordat de ontslagtijd van het contract is verstreken en ze het protocol voor leeftijdsregressie krijgen toegediend.

Interactief supercomputersoftwarescherm dat geheugenengrammen op de hersenen kan coderen tijdens het protocolproces voor leeftijdsregressie. Sommige van de Med Pods bevatten bio-mimetische gel die gezond en jong celweefsel in het lichaam zal synthetiseren om de afstervende cellen te vervangen die niet langer zelf kunnen regenereren.

De bio-mimetische gel wordt ook gebruikt om derdegraads brandwonden door littekens in het lichaam te voorkomen, zodat er zich geen littekenweefsel op de huid ophoopt. Deze gel verwijdert ook alle ziektekiemen of bacteriën die infecties in het menselijk lichaam kunnen veroorzaken.

(Linker afbeelding) Dit is een voorbeeld van hoe de bio-mimetische gel op een van de holografische medische pod-eenheden wordt geplaatst.

(Rechter foto) Een medische baai die wordt voorbereid voor 3D metrische laserchirurgie met een van de holografische medische pods.Medisch laboratorium voor holografische medische pods: De holografische medische pods bevinden zich meestal in medische lab-baaien op ruimtestations, planetaire bases of op ruimteschepen. Deze Med Pods kunnen vrijwel overal worden geïnstalleerd omdat ze niet veel stroom nodig hebben om te werken.

Er zijn ook draagbare Meditech Pod-eenheden die gewonde personen in stilstandslaap brengen om de lichamelijke achteruitgang te vertragen en levensenergie te behouden, zodat patiënten niet sterven terwijl ze op weg zijn voor medische hulp. Deze draagbare units zijn ontworpen voor basiswondherstel onderweg en kleinschalige orgaanregeneratie.(Afbeelding links) Portable Meditech - (Afbeelding rechts) Pod-eenhedenMedical Pod bereidt zich voor op laparoscopische chirurgie bij een patiënt 3D anatomische beeldvormingsscans die worden uitgevoerd om te bepalen waar laserchirurgische doelen voor wondherstel zullen worden uitgevoerd.Er worden ledematen vastgemaakt aan het lichaam zodat de patiënt niet beweegt tijdens de operatie en er wordt vloeibare spray-verdoving toegediend zodat de patiënt geen pijn voelt tijdens de operatie.Laser laparoscopische chirurgie is aan de gang terwijl de patiënt onder medicatiestasis sedatie staat.
Meer info over Med Beds ► https://www.blissfulvisions.com/articles/med-beds.html

Deze website lijkt helaas uit de lucht te zijn gehaald, de reden is onbekend.

Ik (Dienie) laat deze wel staan voor het geval deze weer ONLINE komt.

Heb je vragen of opmerkingen?


Of wil je reageren op deze info?

Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com