Wil jij ontwaken en/of nog verder ontwaken?

17-02-2021

Wanneer je ontwaakt, verandert je leven drastisch!


* DEEL 1 *


We staan nu allemaal voor keuzes in ons leven.

Op een kruispunt of rijden een rotonde op, welke afslag neem je?

That's it.


Welke keuze maakt het Collectieve Bewustzijn nu?


Wanneer wij nu de juiste keuzes gaan maken gaan we het Paradijs tegemoet. De tijd is nu positief aan het veranderen om het even 'simpel' uit te leggen. The Great Awakening is gaande. De weg naar onze Vrijheid is reeds zichtbaar.

Het is een kwestie van willen en vooral van doen!Ontdekkingsreis


Wanneer je ontwaakt, verandert je leven drastisch. En zal nooit meer hetzelfde zijn, er is dan geen weg meer terug. Ga je mee op ontdekkingsreis? Op zoek naar de Waarheid van ons Aardse bestaan? Of haak je nu liever af? En blijf je liever in het ongewisse of bij het oude vertrouwde?

Het is aan jou, jij bent de regisseur van jouw eigen Aardse leven, don't forget!Here we go...


Wanneer je de video hieronder bekijkt ben je daarna al aardig op de hoogte.Op dit blog documenteer ik mijn ontdekkingsreis van ons Aardse bestaan en onderzoek ik de echte Geschiedenis van de Aarde en de Mensheid


Heb ik je interesse (op)gewekt? Volg mij dan op dit blog en voeg dit blog eventueel toe aan je favorieten. Je kunt mij ook volgen op social media. Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur mij dan een e-mail: info@dieniekars.nl

Wanneer je verder wilt lezen kan dat uiteraard, maar het is wel een "Openbaring" wat ik te vertellen heb. Ik haal veel onderwerpen aan, waar je misschien nog nooit over hebt nagedacht, over hebt gehoord of had weggestopt in een donker hoekje.

Bij het laatste doel ik op seksueel misbruik, satanische rituelen of mishandeling door familie (of derden) in onze jeugdjaren. Onderschat niet hoeveel babies, kinderen en tieners hierdoor vaak (nog onverwerkte) trauma's hebben opgelopen en nu op volwassen leeftijd daardoor (nog steeds) problemen van ondervinden.

En hoeveel volwassenen uiteindelijk zelfmoord hebben gepleegd.

Ik ken er helaas teveel. Het is een groot drama onder de hedendaagse bevolking. Dat durf ik hardop te beweren. Daarom luidt de titel van deze inleiding:

"Wil jij ontwaken of nog verder blijven slapen in de hel op Aarde?"

Ik weet dat er reeds goede technieken zijn om van de trauma's af te komen. Dit was een trigger (prikkel) voor jou, als jij je hierin herkent. Sterkte en Succes met je volgende stap. Door het bekijken van de onderstaande video krijg je dingen te horen die je niet in de media ziet of hoort.


*** WAARSCHUWING ***


* Is behoorlijk SHOCKING *Wanneer kunnen we gaan healen?


Dat kun je nu al, er zijn reeds hele goede therapeuten en behandelmethoden die ons daarbij kunnen helpen en ondersteunen. Vraag mij om info. Wanneer de Ommekeer een feit is kunnen we ons massaal gaan healen in onze hoofden. Dan zullen er MED BEDS beschikbaar komen voor de getraumatiseerde wereldbevolking. Onthoud dit in je achterhoofd, houd dus nog even vol Allen. Lees ook de onderstaande websites eens door wanneer je me nog steeds niet geloofd dat onze Aarde een hel is voor veel babies en kinderen.

* Is very shocking info *


https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/

https://www.stopworldcontrol.com/nl/


Bestudeer en gelezen?

Bekijk dan ook even de onderstaande video, dan ben je goed op de hoogte!

https://www.bitchute.com/video/NFO2xvAEdqsc/

Oke, dat was even heavy om te zien he, I know, excuses!


Nu iets leukers!


Wanneer ik iets interessants of belangrijks tegenkom op het internet publiceer ik dat ook wanneer dat een bijdrage kan leveren om te ontwaken of verder te ontwaken.

Mijn motto: Doe je voordeel ermee ❤️


Patricia's Sundaynight Life

Van zondag 7 februari 2021, in gesprek met Anton Teuben.

Audio ► https://www.salto.nl/player/patricias-sundaynight-life/6ed1GQL6DYIEwYkKg0iGeY/


Klik op de onderstaande rode button om de inleiding (deel 2) naar het verdere ontwaken te kunnen bestuderen ↓Nu eerst even een kopje koffie?

Om even bij te komen?

Alsjeblieft ❤️

Of haak je nu liever af?

Weet en besef dat jij zelf de regisseur bent van jouw leven.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)