Freedom for All ❤️ Worldwide

Dit is mijn levensmotto, Vrijheid voor iedereen!

Door het lezen van mijn blogs ga je ontwaken in de Matrix (schijnwereld).

Voordat je mijn blog gaat lezen is het verstandig om jezelf eerst eens af te vragen of je wel wilt ontwaken in de wereld waarin je altijd geloofde. Het is namelijk geen fijne ervaring, om te beseffen dat je jarenlang bent voorgelogen door instanties of mensen waarop je altijd op vertrouwde.

 

Blog van

Freedom for All ❤️ WorldwideWij gaan ontwaken!


Het wordt de hoogste tijd dat wij massaal gaan ontwaken. Zoals U wellicht reeds hebt kunnen constateren of heeft kunnen lezen schrijf ik (Dienie Kars, Waarheidsvinder en Blogger) regelmatig blogs (artikelen) op dit platform en andere websites en platforms en verzamel ik info over zeer veel uit éénlopende onderwerpen.

Waarom ik dit doe?

Alles heeft een reden, ik hoop dat ik U hiermee prikkel of trigger om te gaan lezen en zelf ook onderzoek te gaan doen. Dat ook U gaat ontwaken en/of verder zult gaan ontwaken. En uiteindelijk ook de ware Geschiedenis en de Waarheid zult gaan ontdekken van de Mensheid en ons Aardse bestaan.

En U uiteindelijk ook gaat begrijpen waarom sommige mensen en vooral kinderen in hun jeugd zoveel verdriet, pijn en ellende hebben ervaren in hun aardse leven.

Mijn Missie op onze Aarde is een Gezonde Samenleving te creëren met gebruikmaking van Vrije energie, waarin we onze talenten kunnen benutten en we vrij zijn in onze keuzes die we maken. En uiteindelijk blij en gelukkig zijn dat we op Aarde kunnen en mogen leven in een lichaam van vlees en bloed.


THE GREAT AWAKENING 🙏


We staan nu voor zeer grote positieve veranderingen in ons leven!

Freedom for All ❤️


Lees op de onderstaande website de nieuwste updates over:

NESARA / GESARA en THE GREAT AWAKENING 🙏

Info link NESARA / GESARA ► https://dinarchronicles.com


THE GREAT AWAKENING 🙏

Telegram kanaal ► https://t.me/GesaraNederland


VOLK WORDT WAKKER

Telegram kanaal ► https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal- Mijn nieuwste blogs -

Hieronder staan mijn eerder gepubliceerde blogs.


Zoals U ziet schrijf ik blogs en publiceer ik info over zeer uiteenlopende onderwerpen. Waarom ik dit doe? Ik hoop dat ik U hiermee prikkel (trigger) om te gaan lezen en zelf ook onderzoek te gaan doen. Gaat ontwaken en/of verder zal gaan ontwaken. En uiteindelijk de ware Geschiedenis zal gaan ontdekken van ons Aardse bestaan.

OVER WAPPIES

20-12-2021

Langzaamaan wordt duidelijk dat "Wappies" niet bestaan!

Wanneer je dankbaar bent voor iets, of je wilt iemand bedanken of belonen die zelf geen 'beloning' wil, dan doe je dit, daarmee zorg je dat de verbinding van geven en ontvangen wordt doorgegeven.

TWEE HANDEN

01-12-2021

Een oude vrouw komt bij de dokter en zegt: Ik heb één hand vol klachten!

Veel mensen gaan ervan uit dat er binnenkort een militaire overgangsregering komt van de Geallieerde (SHAEF) troepen in Duitsland

MELANOOMKANKER

14-11-2021

Melanoomkanker is een agressieve vorm van huidkanker. Een melanoom kan overal op het lichaam ontstaan en zich snel verspreiden naar andere delen van het lichaam. Een melanoom ontstaat meestal op een gave huid. Soms ontwikkelt een melanoom zich ter plaatse van een bestaande moedervlek.

Indrukwekkende verhalen in de FB-groep 'Bijwerkingen na vaccin'

HONGERSNOOD

20-10-2021

Het moment is bijna aangebroken voor de veranderde wijze waarop regeringen over de hele wereld hun landen besturen!

Over vaccinaties en genocide (volkerenmoord) en het zogenaamde MARBURG virus!

Wilt U graag op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs?


Schrijf U dan in voor de Nieuwsbrief ►

Wilt U reageren op één van mijn blogs?


Of heeft U een vraag of een opmerking? Of wilt U mij volgen op social media? Of mij ondersteunen in mijn Missie op onze prachtige Aarde? Maak dan Uw keuze uit één van de onderstaande opties.