Wie zijn de bekendste Nederlands sprekende digitale soldaten?

30-12-2021

Ben jij een digitale soldaat?


Elke de Klerk behoort daar zeker toe en met haar vele anderen, zoals: Micha Kat, Hans Meyer, Wouter Raatgever, Wim Visscher, Peter DG, Rinus Verhagen, Erik Groeneveld, Janet Ossebaard, Sven Hulleman, Ad van Rooij, Rob Brockhus, Johan Oldenkamp, Lange Frans, Stephan Verschaefe, Jeroen Jongejans, Frans Heslinga, Leo Stoter, Youri Plate, Ruud van Es, Jason Wolmuis, Caspar Zwart, John Troost en vele anderen die ik hier (nog) niet heb genoemd.

Eldor van Feggelen verdiende volgens hem ook een plekje op deze pagina, dus bij deze.

Z'n digitale boodschap en video's kun je bekijken door naar beneden te scrollen.

Soms is het weleens goed om mensen in het zonnetje te zetten.

Vind jij dat jij ook in dit rijtje thuis hoort?

Of ken je iemand?

Stuur dan een e-mail naar info@freedom-for-all.com

Graag vergezeld van een korte motivatie.

Dank je wel.

Groetjes Dienie


Je kijkt hieronder naar de toespraak van Elke de Klerk tijdens de Vrouwenmars op 13 september 2020

Elke is arts in de ouderenzorg. Ze roept alle artsen op om kritische vragen te stellen en zich uit te spreken. Een moedige, sterke vrouw met een heldere call to action.

Elke deelde haar bevindingen en zorgen over de Coronasituatie al eerder in een interview met 'Een oorlog reeds verloren'. De uitzending kreeg de meeste kijkcijfers tot nu toe.

Er zijn al sinds het begin van de coronacrisis aanhoudende geruchten dat de statistieken niet betrouwbaar zijn en dat artsen, al dan niet direct, worden aangestuurd om het gevaar van het virus groter te laten lijken dan het in werkelijkheid is.

Sven sprak met Elke Françoise de Klerk, tot voor kort huisarts in België en werkzaam in de ouderenzorg in afwachting van certificering in Nederland, over wat zij tijdens haar werkzaamheden ondervindt van sturing vanuit de overheid door beleidsmaatregelen en opgelegde protocollen.

Zij betoogt dat patiënten niet gediend zijn met het beleid en er in veel gevallen zelfs onder te lijden hebben. Zelf wordt zij echter beperkt in de uitoefening van haar vak door alle regels en voorschriften waarvan de wetenschappelijke onderbouwing ook niet altijd even solide blijkt, wat haar ertoe heeft bewogen haar verhaal te komen doen in de hoop daarmee meer vakgenoten over de streep te trekken om hetzelfde te doen.


Eldor van Feggelen schreef op 12-01-2021 naar de redactie:

Ik vind dat ik in het rijtje thuis hoor.

Met vriendelijke groet, Eldor van Feggelen


Reactie Freedom for All ❤️

Welkom en hierbij ook een plekje voor jou Eldor op deze pagina.

Op woensdag 30 december 2020 werden er, op meer dan 20 plaatsen in Nederland, ludieke protestacties gehouden boven of langs de snelwegen.

Eldor van Feggelen verzorgde de opmaak en de plaatsing van de bovenstaande twee video's.

Met als thema: "Demonstratie voor de Vrijheid".

Dank je wel.

Opdat veel mensen zullen gaan ontwaken 🙏


Wim Visscher

Wil je reageren op dit artikel?


Stuur dan jouw reactie naar info@freedom-for-all.com