Is Bart van Well een ware Volksheld?

18-01-2021

Bart van Well starttte ooit een Rechtszaak op tegen de Staat der Nederlanden, wegens het dogen van seksueel misbruik van minderjarigen in de jaren 80 en 90 in Nederland.

Het was een getuigenverhoor en er werden getuigen onder ede verhoord, onder andere Demmink en Teeven. Onderzocht werd wie er bij betrokken waren en in hoeverre de Staat der Nederlanden op de hoogte was van pedofiele netwerken en het nagelaten heeft deze pedonetwerken op te rollen of in te grijpen.

Bart van Well beweert als minderjarige seksueel misbruikt te zijn door Demmink en seksuele handelingen heeft moeten verrichten bij Demmink.

Martin de Witte (advocaat Bart van Well) riep ondere andere Fred Teeven en Joris Demmink op in de Rechtbank om onder ede te getuigen. Beweerd wordt dat Demmink in deze zaak meineed heeft gepleegd. Fred Teeven beriep zich op z'n zwijgrecht, hij hoefde toen geen namen te noemen.

Het Rolodex onderzoek wordt in deze zaak ook genoemd. Wat van hogeraf werd stopgezet, omdat er namen waren opgedoken van hooggeplaatsten.


Wanneer is iemand strafbaar?


Ontucht van minderjarige kinderen is strafbaar gesteld in artikel 244 en 245 Wetboek van Strafrecht (Sr.). Artikel 245 Sr. ziet op de ontucht met minderjarige kinderen van 12, 13, 14, en 15 jaar, terwijl artikel 244 Sr. ontucht met kinderen van o tot en met 11 jaar strafbaar stelt. In beide gevallen moet het gaan om het seksueel binnendringen van het kind.

Artikel 245 Sr. (ontucht met minderjarige kinderen van 12, 13, 14 en 15 jaar) luidt:

"Hij die met iemand, die de leeftijd van twaalf jaren maar nog niet die van zestien jaren heeft bereikt, buiten echt, ontuchtige handelingen pleegt die bestaan uit of mede bestaan uit het seksueel binnendringen van het lichaam, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste acht jaren of geldboete van de vijfde categorie."

Artikel 244 Sr. (ontucht met minderjarige kinderen van o t/m 11 jaar) luidt:

"Hij die met iemand beneden de leeftijd van twaalf jaren handelingen pleegt die bestaan uit of mede bestaan uit het seksueel binnendringen van het lichaam, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste twaalf jaren of geldboete van de vijfde categorie"

Is er enkel sprake van ontucht, zonder seksueel binnendringen, dan gaat het om artikel 247 Sr., welke bepaling een lager strafmaximum kent.

Bron ► https://www.zedenadvocaat.nl/ontucht-minderjarig-kind-10-11-12-13-14-15/

Seksuele meerderjarigheid is de leeftijdsgrens voor seksueel zelfbeschikkingsrecht. In Nederland bedraagt de leeftijd 16 jaar en wordt bepaald in de artikelen 245 en 247 van het Wetboek van Strafrecht.

Bron ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Seksuele_meerderjarigheid


Micha Kat


Micha Kat heeft in het verleden (in 2011) een verklaring gepubliceerd van Bart van Well. Micha Kat heeft veel gepubliceerd over de Demmink doofpot en heeft zelf ook een aantal acties uitgevoerd om Demmink te exposen als pedofiel. Zie de video hieronder.Op de televisie is ook het één en ander over Demmink gezegd. Beluister en bekijk de video hieronder, zodat jij ook op de hoogte bent van de beerput die Nederland rijk is.De onderstaande video van Bart van Well werd helaas zojuist verwijderd van youtube toen ik deze pagina aan het maken was, maar zal ik vandaag elders proberen up te loaden. Ik houd U hiervan op de hoogte, Dienie.

Tip: Bezoek deze pagina vanavond nog een keer.

In de onderstaande link is de video te zien op het kanaal van Micha Kat ►

https://www.brighteon.com/1502cc74-f473-4a40-a8db-9bb784209e51


VOORDEUR DEMMINK INGETRAPT DOOR BART VAN WELL OP 16-01-2021


BART VAN WELL HEEFT OP ZATERDAGAVOND 16-01-2021 DE VOORDEUR INGETRAPT OP HET WOONADRES VAN DEMMINK (RIOUWSTRAAT 13, DEN HAAG).

U BEGRIJPT NU WELLICHT WAAROM BART VAN WELL DIT GEDAAN HEEFT?

ZONIET LEES DAN EVEN DE ONDERSTAANDE INFO ►

https://www.freedom-for-all.com/l/demmink-doofpot-pedofielen-seksueel-kindermisbruik/

JUSTITIE EN DE BEVOLKING KIJKEN SLECHTS TOE HOE KINDERMOORDENAARS HUN GANG KUNNEN BLIJVEN GAAN IN NEDERLAND.

STA OP MENSEN EN INFORMEER UZELF !!

LEES DEZE INFO OOK EVEN AUB ►

https://www.freedom-for-all.com/l/mijn-boodschap-van-zondag-17-01-2021/

DANK U WELL.Reacties onder de video:


Q schreef:


Eindelijk een held die zegt wat hij doet!


Doular Lardou schreef:

Ik kan hem heeeel goed begrijpen...!

Tineke van Haarlem schreef:

Held eindelijk iemand met lef 🤩

ShipSpotting Nederland schreef:

Is dat de vader van Rutte? Hoe kan dat dan...

J.P. Ramackers schreef:

Super!

Francy Marijnissen schreef:

Ik voel je Bartje😔

marokaas1986 schreef:

Respect!

Ron Sc schreef: 

Mooi die generale repetitie

hans glas schreef:

Love you❤️❤️❤️

luk schreef:

die mensen moeten kapot!

Robert van de Luitgaarden  schreef:

Ik snap Bart ook wel, kijk dit maar eens tot het einde toe, waarin ik Demmink en zijn vriendjes anders ga aanpakken. Bart had toen de kans maar greep hem niet samen met Martin de Witte.

https://www.youtube.com/watch?v=VAJCUJnOM98

Olav W  schreef:

Klasse Bart, hopelijk krijg je die hond nog een keer in je handen.

God bless you Bart


IK (DIENIE) HEB ER NOG NIETS OVER VERNOMEN, MAAR HEB HET STERKE VERMOEDEN DAT BART DOOR DE POLITIE IS GEARRESTEERD NA DEZE DAAD OF TIJDELIJK ERGENS IS ONDERGEDOKEN.

PS. BART, WANNEER JIJ PERSOONLIJK OP MOET DRAAIEN VOOR DE KOSTEN VAN DE VERBOUWING BIJ DEMMINK KUNNEN WE (DE BEVOLKING) MISSCHIEN EEN CROWDFUNDING ACTIE VOOR JE OPSTARTEN; LET ME KNOW!


Wilt U reageren op deze info?


Stuur Uw reactie dan naar info@freedom-for-all.com