Heb jij al een humanitair project opgestart?

19-02-2021

Heb het al vaak verkondigd aan mijn volgers om een humanitair project op te starten.

Mensen die mee willen werken aan projecten of zelf projecten hebben kunnen een e-mail zenden aan: Projects-NL@freelife.worldHUMANITAIR PROJECT


Zelf heb ik reeds een start gemaakt door zelf een organisatie op te zetten voor merchandise artikelen. Mijn doel is kleding en producten te voorzien van een mooie en goede boodschap.

Dit ga ik uitbreiden met steeds weer nieuwe mensen erbij, waarin iedereen een eigen en bepaalde taak zal krijgen. Heb al ondertussen al mensen bereid gevonden om mee te doen.

Later wil ik dan, wanneer de GESARA fondsen gaan vrijkomen de organisatie uitbreiden en als humanitair project gratis T-shirts en Baseballcaps verdelen onder de bevolking. Wellicht ondersteund door andere merchandise artikelen, zoals pennen en notitieblokjes met een mooie boodschap er op. Zodat de boodschap wereldwijd (uit)gedragen kan worden:

Freedom for All


Worldwide ❤️


Deze organisatie start ik nu eerst kleinschalig op. Eerst de juiste mensen op de juiste plek neerzetten met een goede motivatie en voldoende kennisniveau. Een businessplan heb ik reeds geschreven.

PS. Goede ideeën en investeerders zijn altijd welkom!

Zodra de humanitaire projecten definitief opgestart kunnen gaan worden zal ik dat mededelen middels een nieuwsbrief en een blog (artikel).

U kunt eventueel zelf een humanitair plan indienen door gebruik te maken van een excel-sheet op de website. Zie de onderstaande link of klik op de onderstaande button.

www.freelife.worldWil je een tas of T-shirt bestellen met deze print? 

Klik HIER voor de webshop.


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com