Google Satanische kinder moorden Zwolle eens?

04-02-2021

Dit las ik zojuist in het bijgaande tekstblok. Ik was het gisteren al eerder tegengekomen.

Ik weet niet of dit werkelijk zo is, dat er niet meer wordt gecensureerd, echter wil ik er toch even voldoende aandacht aan geven.

Je zult vanzelf wel gaan begrijpen waarom...Nu dus even actief op gezocht, ik had er al een paar jaar eerder over gehoord. Dus ging ik even googelen zojuist, en ja hoor, ik had een paar treffers...

Als eerste las ik:

Wat heb je meegemaakt?


"Mijn hel begon op zesjarige leeftijd en duurde tot mijn dertiende jaar.

Het startte toen ik meegenomen werd door mijn buren die een sleutel hadden van ons huis. Mijn ouders waren vaak lange avonden bij vrienden in de flat tegenover ons en kwamen geregeld pas diep in de nacht thuis. Een andere buurvrouw fungeerde als een soort op-pas op afstand, wat inhield dat ze af en toe even luisterde bij de deur of in de gang.

Later, toen ik en mijn broers ouder waren, deed de telefoon dienst als babyfoon. Dat was ideaal voor de daders. Ze hoefden alleen nog maar de stekker uit de telefoon te trekken, waardoor het voor mijn ouders leek of alles in orde was (dode lijn) en ze hadden vrij spel.

Ik werd meegenomen naar het huis van de buren en naar samenkomsten en seksfeesten waar de elite hun bizarre fantasieën uitleefden op weerloze kinderen.

Ik ben verkracht, vaak in groepsverband, onder stroom gezet, gepijnigd, werd langdurig naakt opgehangen met kettingen aan een haak in het plafond waarna ik geslagen werd, en ik werd gedwongen tot seks met honden. Ook pisten mannen uit pure machtswellust geregeld over mij heen als ik naakt en weerloos op de grond lag."

Je mag en kan bij interesse om te weten wat er zich heeft afgespeeld verder lezen op de onderstaande website.

Het is best schokkend, dus je bent hierbij alvast gewaarschuwd...

https://psycho-trauma.nl/wp-content/uploads/2015/11/EMDR12_Interview_Yvonne_van_Riemsdijk_Satanisch_ritueel_misbruik.pdf

Bye for Now!

Dienie Kars

(Blogger en Waarheidsvinder)

Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com