Een heel mooi verslag van een bezoek aan Caspar Zwart ❤️

27-01-2021

Bezoek aan Caspar Zwart ❤️


Indyana Roos schreef op 20 januari 2021 het volgende over haar bezoek bij Caspar Zwart:


Ben vandaag bij Caspar geweest en ben onder de indruk. En dat was ik al die tijd al dat ik zijn videoos volgde. Sinds 26 December was ik vaak onroerd of in tranen van dankbaarheid of geraakt in verdriet.

Ik blijf me verwonderen hoe het mogelijk is: zo onzelfzuchtig activistisch en al wat hij teweeg brengt bij zoveel mensen. Ik zie het er nog wel van komen dat ie miljoenen mensen weet te bereiken of doet opstaan.

Dit is zeker niet iets kleins, het is iets heel bizonders, kostbaar. Hij maakt het Verschil! Hij schudt de wereld wakker met zijn vlijmscherpe Boodschap en bevindingen elke dag weer.

Hij laat zich door niets of niemand uit het veld slaan, gaat onverschrokken door voor rechtvaardigheid en ontmaskert alles wat het daglicht niet kan verdragen.

Hij voelt veel aan en ziet meteen als mensen hun eigen shit op hem projecteren of op elkaar en vluchten voor zichzelf en hij confronteert ze dan terecht of stuurt ze dan weg oid.

Ik heb dat zelf ook ik voel ook bijna alles, energieen emoties intenties, en kijk recht door mensen en hun maskers heen en door verborgen agendaas en rookgordijnen en manipulaties zie ik de ware ziel, de kern, en dat wordt mij vaak niet in dank afgenomen.

Daar zijn mensen het aller bangste voor, voor zichzelf, voor de waarheid voor alles wat ze hebben onderdrukt. En dan verword je vaak tot soort van 'schietschijf'.

Ik roep vaak: 'dont shoot the messenger'. Want ook voor mijn Licht en Wijsheid en Liefde zijn ze bang, want dat triggert hun Schaduw en waar ze het hardste voor willen weg vluchten: 'the Inconvenient Truth'. Caspar ontziet niets of niemand en brengt veel aan het licht op een fenomenale manier en vanuit bescheidenheid en vanuit het hart en met een zuiverheid waar ik diep respect voor heb. Geweldig!

Hij brengt de wereld in beroering door zichzelf te zijn (dat zijn maar weinigen want voor echt zijn of authenticiteit daar is veel voor nodig).

Door zijn welbespraaktheid en razendsnel scherp dingen te verwoorden op het moment zelf, laat ie mensen weten wanneer ze iets projecteren op hem en dan hun emoties direct afreageren op anderen.

Wanneer politie of BOA mensen van de overheid zich weer eens misdragen of mensen rechten schenden. Vanalles wat mis is binnen de Matrix systemen. En dat doet ie zo steengoed. Hij voelt alles haarfijn aan. Zo ook ik. Alleen hij weet het heel vlot en wijs te verwoorden en daarmee raakt ie niet alleen mij diep maar ook 1000den mensen zoniet miljoenen. (Zelf ben ik beter met zang muziek poezie, ik kom niet altijd snel goed uit mijn woorden op het juiste moment.)

Dus kom maar op, laat die 4 miljoenen maar komen, opstaan en ontmoeten zsm.

Aan mij heeft het iig niet gelegen.

Haha Ben blij dat ik hem toch nog heb kunnen treffen, treinreizen ging ff niet (oa ivm mijn ME/CVS Energy Levels die alle kanten op gaan). Ik kreeg gelukkig onverwachts een royale lift van een volmaakte vreemde met wie het wondebaarlijk bleek te acaderen (wat ik lang niet veel meegemaakt heb).

Een lift van mij uit van Eindhoven naar Den Haag Malieveld en zodoende was het goed te doen voor mij en mijn energie levels en werd het een zeer geslaagde en rijke waardevolle dag voor mij.

Tof!

Blissfull Experienced that day. Grateful!

De wereld is een mooiere betere plek in het heelal door mensen zoals Caspar die onvoorwaardelijk onzelfzuchtig zich inzetten voor de Vrijheid voor Rechtvaardigheid voor de WAARHEID en vanuit bevlogenheid en Liefde.

Ik ben zelf een 'Empath Old Soul Lightworker Starseed Truth-Awakener' en Healer die te rebels is om steeds haar mond te houden over wat ze weet, en ik weet veel.

Heel veel op veel gebieden, 'I went deep down the Rabbithole'.

En Caspar weet ook ontzettend veel van die materie en hij kan dan ook nog eens de Boodschap zo goed brengen, en de velen bereiken, magnifiek.

Caspar is voor mij een en al 'Kracht in Kwetsbaarheid' vermengd met krachtige scherpheid en dat is ook mijn Pad, daarom raakt het me des te meer (alleen ik ben dus beter met zang poezie en muziek enzo).

Hij zet zoveel in beweging en krijgt mensen wakker met zijn Love en 'Tough Love aproach'. Ik doe het hem niet na. Petje af! Caspar zei ook eens ''ik doe dit voor jullie en voor mezelf.. opdat jullie dit niet hoeven te doen''. Zei Jezus niet ook zoiets?

Caspar lijkt op het Pad van verlichting te zitten. En daar ben ik dankbaar voor dat hij het doet zoals ie het doet, dat ik het daardoor niet hoef, want ik zou het zelf zo niet kunnen.

Toegegeven ik doe goede dingen op mijn eigen manier en dat is ook goed, goed genoeg. Ik post al vele jaren al die dingen en heb zeker mijn steentje bijgedragen.

Ik ben me later gaan afvragen in welke mate van on zelfzuchtigheid hij werkt. En daar kom ik uit op meerdere lagen: op een laag is er nu een desinteresse in leven, alsof hij heel graag zou sterven of niet meer wil leven in wat hij ziet als n klote wereld.

Ook probeerde ik zijn bewustzijns levels in te schatten. Vaak spreekt hij ook vanuit zijn hart, vaker vanuit diepe frustratie en halsstarrigheid weerstand en oud zeer diep binnenin. Derde dimensie issues. Dat is okee. Soms 5D.

Vermoed dat dat mijn tranen losmaakte omdat ik zijn pijn kon voelen, er is een ziels connectie. Ik heb verbinding gemaakt, Cas verkiest nu vrij oppervlakkig leven, geen echte diepgang of verbinding, hij heeft genoeg aan z'n hoofd, begrijpelijk.

Ik hoop toch dat hij het proces met de echtheid of echte diepgang binnenkort toch wel aangaat, want een leider zoals deze heeft veel impact op de wereld. En anders zegt hij nl dingen die hij zelf niet doet. Walk ya Talk.

Het zijn sterke benen die de Macht of Leiderschap kunnen dragen.

Ik ben zelf zeer onthecht heb ook alles vele jaren verloren, tot er niets meer over was (baan verliezen, dromen aan de wilgen, kinderen in de hemel, geen familie meer, geen mensen meer over om op te bouwenalles verloren keer op keer tot ik Kluizenaar werd en toen werden de verliezen nog groter en veelvuldiger jaar in jaar uit.

Ik kan boeken en boeken kasten vullen met al wat ik heb meegemaakt, het is onnavolgbaar, maar veel interessanter is hoe innerlijk rijk en krachtiger ik erdoor geworden ben!

En wat ik heb afgelegd: View my Short Life Story:

https://www.vrouwenplatform.com/2017/05/22/je-eigen-legende

Zelf ben ik ook een extreem empatisch mens, ik ben vaak verbonden in energie en krijg vaak de energie binnen van de mensen om mij heen. Die lage vibratie energie (emoties oid) transmuteer ik dan, zet ik om in hogere frequentie energie.

Dat herken ik ook in Caspar. Ik zie wel wat van mezelf terug.

Dus hem ontmoeten, als ziel, was dus ook een beetje mezelf ontmoeten.

Een vluchtig moment, van ziel tot ziel, want ik heb hem niet echt kunnen spreken, of wederkerig verbinding kunnen ervaren of maken, dat liet hij niet toe.

Zelf leef ik meer vanuit mijn hart vanuit de 5e Dimensie en vanuit Verbinding. Maar er zijn maar weinigen die dat durven toelaten, de meesten rennen hard weg voor Verbinding met anderen met zichzelf dus daar in sta ik al heel mijn leven totaal alleen.

Dat went wel maar nooit echt helemaal. Want SoulFamily ont-moeten zoals vandaag, daar hangt toch n prijskaartje aan. Voel me daarin vaak alien haha.

Deze dag was als weer in contact komen met delen van mij die ik weer wilde gaan omhelzen, die los mochten trillen en helen, ook door de auto reis (van bijna 4 uur) met toffe gesprekken en muziek.

Ik ben een 'Inner Teacher Healer', ik heb vele jaren gewerkt als leerkracht en therapeut, dus dat (die 'Healing Processen') is 'dagelijkse kost, gesneden koek' voor mij en ik ben nergens te bang voor dat ik het niet aanga, ik ga alles aan.

The only way is through it!

Ben wel een echte 'Die Hard Spiritual Warrior for Peace Justice Truth Love & Connection'. Ik heb veel mogen zien in de wereld wat zeldzaam is.

Zelf ben ik een uiterst zeldzaam exemplaar, so 'it takes one to know one and to recognise one''.

Ik wens alle mensen die zich door hem durven te laten raken, die Licht schijnen en door de Schaduw gaan naar het Licht, die wens ik alle goeds en liefs. Ga zo door. Keep it up keep the Good Work up Folks!

En nu nog ff wat eerste woorden van de eerste indrukken in het engels, de taal waarin ik vaak droom en denk, omdat ik 1000den engelstalige Friends heb all over de world, en 'wij 'illigente Ollanders' toch alles wel verstaan, doe ik het meeste op z'n engels.

Liefs Indyana 🌹


❤️ ❤️ ❤️

Caspar Zwart en Indyana Roos
Caspar Zwart en Indyana Roos

❤️ ❤️ ❤️


Ook jij kunt en mag Caspar Zwart ontmoeten...

Je bent welkom tussen 11.00 en 20.00 uur op het Malieveld in Den Haag.Op 17 januari 2021 had ik deze oproep voor Indyana Roos op mijn tijdlijn geplaatst van Facebook.

Alles wat je aandacht geeft groeit en manifesteert zich ❤️

Zo werkt het Universum 🌈Indyana Roos schreef voorts:

Deze melancholische song raakte me.

Moest meteen aan Caspar denken bij deze eerste zin.

''You only live twice or so it seems.''


En Indyana Roos vervolgde:

Ik gun hem totaal zijn Missie zoals hij dat goed acht en wenst, hij doet er wonderbaarlijk veel goeds mee, ongelooflijk.

Maar... een deel van mij hoopt toch ergens dat ie goed gezond mag blijven en levend en wel hierdoorheen komt op de een of andere manier het een onverwachtse wending neemt met een Happy End.

En dat die 4 miljoen maar mogen komen ont-moeten, aan mij heeft het iig niet gelegen. Haha.

Ben zo blij dat ik Caspar heb ontmoet en hier deel van mocht uitmaken hoe dan ook, en me mocht laten raken en inspireren en mezelf hier mocht ontmoeten in Caspar, ook ik ben extreem empatisch dus voel me vaak energetisch een met anderen.

Voor alle mooie mensen die meeleven met hem en geraakt mogen worden en veranderen en wakker worden, wens ik alle goeds, liefs!

Indyana 🌹


Mooie en lieve reacties ❤️


Reactie van Skye Walker:

Prachtig geschreven, weer ben ik onder de indruk wat ik lees over Caspar en over jou, heerlijk te zien dat er echte mensen zijn, open, eerlijk, intelligent, niet bang om alleen te staan en ook niet bang om te verbinden. Ik ben blij dat jullie bestaan en zijn zoals jullie zijn.

Veel liefs.

Reactie van Sergio Carta:

"Vandaag ben ik even bij Caspar Zwart langs geweest. Ik voelde me enorm aangesproken door zijn post van gister ochtend dus ben ik vandaag samen met deze lieve vrouw Indyana Roos richting Den Haag gegaan om deze dappere strijder te ontmoeten. Ik weet niet of strijder het juiste woord is omdat hij zich simpelweg gewoon niet meer laat intimideren door de autoriteiten. Iemand die opkomt voor de vrijheid en alles op zich af te laten komen zonder ervoor terug te deinsen.

Iets wat niemand durft te doen omdat ze bang zijn om kwijt te raken wat ze hebben.Dus beter gezegt een held en een baas van zijn eigen vrije wil.

Heel inspirerend om te zien en te ontmoeten."


❤️ ❤️ ❤️

Heeft U een vraag of een opmerking?


Stuur dan een e-mail bericht naar ► info@freedom-for-all.com