ALARM - ALARM - ALARM !!

17-01-2021

Er zijn schrikbarend veel bijwerkingen door de vaccinaties en mensen die eraan dood gaan!

LAAT U ZICH NIET VACCINEREN OF TESTEN !!

Maar als U mij (Dienie) niet gelooft neem dan de prik. Niet gaan piepen dan wanneer er een nare bijwerking optreedt of wanneer U dood gaat. Ik zal dan niet gaan rouwen om Uw dood. Ik doe mij deze Zielenpijn niet aan, ik sluit mij hiervoor af. Ik hoop dat U dit begrijpt en dat velen van jullie en jullie geliefden alsnog een goede keuze gaan maken door zich juist te informeren.

God bless!


๐–๐š๐š๐ซ๐จ๐ฆ ๐ฆ๐จ๐ž๐ญ ๐ก๐ž๐ญ ๐ฌ๐ญ๐š๐š๐Ÿ๐ฃ๐ž ๐ณ๐จ ๐ ๐ข๐ ๐š๐ง๐ญ๐ข๐ฌ๐œ๐ก๐ž ๐๐ข๐ž๐ฉ ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ง๐ž๐ฎ๐ฌ?


Als je nog een beetje logisch kan na denken dan weet je gelijk dat het raar/onlogisch is dat ze met een staafje zo gigantisch diep je neus in gaan. Een uitstrijkje door de mond moet meer dan voldoende zijn. Er zit duidelijk meer achter, vooral omdat ze nog steeds niet naar buiten hebben gebracht waarom het staafje zo diep naar binnen moet.

Ik ben er achter gekomen dat de staaf die door de neus heen gaat uiteindelijk de amygdala aan raakt. Wikipedia zegt het volgende over de amygdala: De amygdala (meervoud: amygdalae, Grieks: แผ€ฮผฯ…ฮณฮดฮฑฮปฮฎ amygdalฤ“ = amandel) of amandelkern is een amandelvormige kern van neuronen. Er zijn twee amygdalae, die diep in de temporale kwab van de hersenen liggen en deel uitmaken van het limbisch systeem. Er bestaan veel verbindingen met de nabijgelegen cortex orbitofrontalis en ventromediale prefrontale cortex. Dit circuit speelt een centrale rol bij de verwerking van weerzinwekkende prikkels en regulatie van angst.

Het circuit speelt dus een centrale rol met betrekking tot angst!

Is het zo dat ze de amygdala expres even aantikken/beschadigen om mensen nog angstiger te maken of wat makker?` zodat de bevolking zonder tegenstribbelen zich laat vaccineren? De amygdala is in feiten een soort van alarmcentrale, deze checkt normaal onder andere zintuiglijke sensaties op acuut gevaar (angst, weerzin). Zo nodig zet zij daarop het lichaam automatisch aan tot actie.

De amygdala legt ook verbanden tussen informatie die van verschillende zintuigen afkomstig zijn en koppelt deze aan emoties. Bij iedere nieuwe situatie bepaalt het individu welke emotionele reactie het meest zinvol is. Daarbij reageert de amygdala bijvoorbeeld ook op de gezichtsuitdrukking van soortgenoten. De reactie van de amygdala op prikkels die angst veroorzaken kan snel en volledig automatisch (dat wil zeggen reflexmatig) plaatsvinden.

Met name de rol bij angstreacties is bekend, maar de amygdala lijkt ook betrokken te zijn bij andere emoties, zoals agressie en seksueel gedrag. Door een bepaalde situatie een emotionele waardering te geven (en als zodanig in het geheugen vast te leggen), kan het individu een toekomstige soortgelijke situatie gemakkelijker herkennen en daar gepast op reageren (bijvoorbeeld met een vecht- of vluchtreactie).

De amygdala speelt een belangrijke rol bij het vormen en opslaan van herinneringen aan emotionele gebeurtenissen. Daarbij wordt informatie die afkomstig is van verschillende zintuigen geรฏntegreerd. De amygdala werkt bij het opslaan van informatie nauw samen met de hippocampus. Samen vormen zij een soort werkgeheugen met tijdelijke opslag, het kortetermijngeheugen. Na enige tijd wordt de informatie overgebracht naar het langetermijngeheugen in de hersenschors.

De amygdala zorgt vooral voor de affectieve kleuring van indrukken uit de buitenwereld. Er worden endorfinen gemaakt die de stemmingen kunnen opwekken die bij de passende emoties horen. Op deze wijze worden emoties gekoppeld aan bepaalde zintuiglijke ervaringen en de daarmee verbonden mensen, dieren of voorwerpen. Zo wordt het geheugen versterkt en kunnen voorwerpen en situaties later worden herkend.

Je kan nu voor jezelf wel invullen waarom ze met het staafje zo graag de amygdala willen aanraken/beschadigen! Het is verschrikkelijk. En als je dan ook weet dat vlak bij de amydala de pijnappelklier ligt met daarin lichtopvangende en uitzendende kristallen wat in de oosterse filosofieรซn ook wel de 'zetel van de ziel' genoemd wordt, maakt het hele verhaal nog enger...

De pijnappelklier dient ook als magnetische sensor die allerlei zaken reguleert, van de stemming tot buitenzintuigelijke waarnemingen. Wat ik al in meerdere berichten heb geschreven is dat er momenteel een sterrenpoort open is gegaan waardoor er heldere lichtpatronen afdalen naar aarde. Deze lichtpatronen zorgen ervoor dat alles aan het licht komt (openbaar wordt) de aarde wordt letterlijk opgeschut. Het zorgt ook voor een hoger bewustzijn van de mens.

Maar mensen waarbij de pijnappelklier niet goed werkt zullen waarschijnlijk moeite hebben met voelen en doorschakelen van de informatie die aan het afdalen is.

Wie de Starwars films heeft gezien weet ook dat er in de reeks een zeer wijze prinses/koningin voorbij komt genaamd ``Queen Amydala (Amigdala)``.

En nu we het toch over Starwars hebben...

In de film speelt ook de jonge Anakin een rol die later Darth Vader wordt, de naam Anakin verwijst naar Anu, leider van de annunaki, en zo is er nog veel meer....

๐—”๐—ณ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜€๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ผ ๐Ÿฎ

Het kan ook zijn dat ze de mens via het staafje vaccineren...

Je zou denken dat is onmogelijk maar niks is minder waar, koeien vaccineren ze ook door de neus (alleen in noodgevallen) of bij kalfjes, zie โ–บ https://www.melkvee100plus.nl/Artikelen/Management/2019/4/De-oplossing-komt-nooit-alleen-uit-een-flesje-418737E/?intcmp=related-content


๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ถ๐˜€ ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ผ๐—ผ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฐ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ป๐—ฒ๐˜‚๐˜€

๐—›๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ธ๐—ท๐—ฒ ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐˜€๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ช๐—ถ๐—ธ๐—ถ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ:

Vaccins worden in het algemeen intramusculair, subcutaan of intracutaan als een injectie toegediend; sommige levende vaccins kunnen worden geslikt of in een krasje op de huid worden gewreven of ook wel intranasaal (via de neus) worden toegediend. Bij de meeste vaccinaties is na een maand een tweede dosis nodig (boosterdosis), soms na nog enige maanden een derde.

Bron โ–บ https://nl.wikipedia.org/wiki/Vaccin

Ook hebben ze laatst muizen gevaccineerd tegen corona, dit via hun neus โ–บ https://www.scientias.nl/via-de-neus-toegediend-coronavaccin-beschermt-muizen-tegen-infectie/

Conclusie van dit alles:


Laat je aub NOOIT testen en laat je NOOIT vaccineren!!

Bron: Gianni PalmisanoKlik op de onderstaande link voor de bewijsvideo van de dame linksonder โ–บ

https://twitter.com/jos1963/status/1349355767187595265


In de onderstaande link is haar zoon aan het woord: Hier is Brant Griner die spreekt voor zijn moeder, die nu lijdt aan de naweeรซn van Pfizers Covid-19-vaccin.

https://www.bitchute.com/video/81wB3wdMqEdV/


Portugese gezondheidswerker, 41, sterft twee dagen nadat hij het Pfizer Covid-vaccin heeft gekregen, terwijl haar vader zegt dat hij 'antwoorden wil'.

https://trib.al/eEWi66p

Mexicaanse arts opgenomen in het ziekenhuis nadat hij het COVID-19-vaccin had gekregen

https://www.reuters.com/article/health-coronavirus-mexico-vaccines-idUSKBN2970H3

Honderden Israรซli's raken besmet met Covid-19 nadat ze het Pfizer / BioNTech-vaccin hebben gekregen.

https://www.rt.com/news/511332-israel-vaccination-coronavirus-pfizer/

De 75-jarige Israรซlische man sterft 2 uur nadat hij het Covid-19-vaccin heeft gekregen.

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/293865

Zwitserse man dood na Pfizer-vaccin.

Duizenden werden negatief beรฏnvloed nadat ze het Covid-19-vaccin hadden gekregen.


Wilt U reageren op deze info?


Stuur Uw reactie dan naar info@freedom-for-all.com