DONATIES
MIJN DANKWOORD


Door reeds ontvangen Donaties en de verkoop van T-shirts en merchandise artikelen heb ik (Dienie) dit platform, andere platforms en websites mede kunnen ontwikkelen tot wat het nu is geworden.

Ik ben daar erg Dankbaar voor en voel mij een gezegend en rijk mens van binnen!

Hierbij spreek ik daarom mijn grote DANK uit voor alle HULP en DONATIES die ik tot heden mocht ontvangen (in welke vorm of grootte dan ook).


MIJN PLATFORMS EN WEBSITES


In de afgelopen maanden heb ik hard gewerkt en verschillende platforms en websites online gekregen.

Door de verschillende platforms en websites ben ik nu in de mogelijkheid veel informatie te publiceren. Zodat de bevolking kan ontwaken, zich in kan lezen en zichzelf kan informeren met de mogelijkheden die ontstaan wanneer de Nieuwe Wereld zich aankondigt met Vrije energie, Med Beds en vele nieuwe uitvindingen.

Door mijn diverse contacten krijg ik veel verschillende info binnen. Tevens doe ik elke dag nog steeds mijn onderzoek naar ons aardse bestaan en de machthebbers achter de schermen. Alle info kan ik nu kwijt op de diverse platforms en websites, wat op dat moment voor de betreffende info het meest geschikt is.

Enkele websites wil ik gaan gebruiken om mijn eigen inkomsten te kunnen genereren en om alles uiteindelijk met elkaar te verbinden. Dit om bezoekers van 'normale' websites te confronteren met de Waarheid die ze normaal gesproken nooit tegen zouden komen op het internet op dat moment.

Ik heb geen uitkering of een andere bron van inkomsten momenteel, behalve de winst van de verkoop van T-shirts en de verkregen Donaties. Wat op mijn PAYPAL account binnenkomt aan Donaties bekostig ik momenteel deels de websites en platforms van. Het andere deel wat daarvoor nodig was kwam voort uit de verkoop van T-shirts.

Wat op mijn bankrekening binnenkomt gebruik ik om mijn privéleven weer op te bouwen en om mijn meest kritische financiële problemen van dit moment mee op te lossen. 

Eigenlijk heb ik momenteel helemaal geen tijd over om zelf nog een job ernaast te doen. Ik houd namelijk door mijn onderzoek en het schrijven van artikelen weinig tijd over om daar mijn tijd aan te kunnen besteden. Echter doordat ik bijna de hele dag actief ben achter mijn laptop, doe ik (graag ook ter afwisseling voor mijn geest) wat dingetjes bedenken en uitbouwen voor mijn eigen business, zodat dit ook levensvormen gaat krijgen.

Tevens ben ik ook gestart met een volkstuin, zodat ik ook een voorbeeld kan zijn voor anderen en ik tegelijkertijd therapie heb voor mijn rug die ik 2 jaar geleden brak na een val van een trap. Tevens is het voor mij ook goed om af en toe buiten te zijn in de natuur en bezig te zijn met geheel andere dingen als een laptop.

Vergeet niet dat wij zelf de Creators zijn van ons leven!

Eigenlijk ben ik momenteel een onbetaalde journalist en hoofdredacteur van 2 Waarheidskranten, die vele onbetaalde overuren maakt.

De meeste journalisten die zich journalist noemen in Nederland mogen of moeten alleen nepnieuws schrijven, verdraaid nieuws of vele leugens.

De waarheid mag door hen niet worden geschreven!

De bevolking wordt daardoor gehersenspoeld door MK Ultra technieken.

En staat daardoor onder een enorme mind-control, vergist U zich niet. Dit is de reden dat veel mensen zich nu laten injecteren met een gifspuit.

Er zijn reeds veel mensen door de gifspuit overleden, het zijn Dr. Mengele praktijken. Diegenen die hiervoor verantwoordelijk zijn dienen berecht te worden voor het Neurenberg Tribunaal 2.0

Lees het boek 'Gekochte journalisten" van Udo Ulfkotte wanneer U mij niet gelooft wat ik hierboven schreef. Ik spreek alleen de Waarheid als onbetaalde journalist, zoals die volgens mijn perceptie is op dit moment.

Vandaar dat ik deze pagina heb gemaakt voor Donaties, zodat ik toch enige financiele ondersteuning heb en daardoor in staat blijf zoveel mogelijk goede en belangrijke info naar buiten te brengen.

Begrijpt U nu waarom Waarheidsvinders en Klokkenluiders graag Donaties ontvangen?

Omdat ze hun eigen inkomsten niet meer zelf kunnen verdienen of tijd hebben om uberhaupt een job ernaast te doen. Dit is dus bij mij ook het geval en daarom ben ik in het verleden enorm gecrashed, zowel financieel als maatschappelijk.

Ik crashte omdat ik geen tijd meer had om mijn eigen job te doen. Plus de motivatie mij totaal ging ontbreken om mijn job naar behoren te doen toen ik hoorde over satanische rituelen in hooggeplaatste kringen (Demmink doofpot), ik erachter kwam hoe de satanische macht is opgebouwd achter de schermen en we jarenlang een nep Koningshuis hebben gehad. Juliana was immers een geruilde baby!

Ik wilde vanaf die tijd alleen maar lezen, onderzoek doen en erover publiceren, datgene wat ik nu nog steeds doe.

Gelukkig zijn nu een paar mensen bereid mij gratis kost en inwoning te verschaffen. Daar ben ik ze erg Dankbaar voor. Daardoor houd ik veel tijd over om belangrijke artikelen te kunnen schrijven en onderzoek te blijven doen. Zodat de bevolking juist kan worden geïnformeerd. Immers de (r)overheid doet dat niet.

Financeel heb ik her en der ook nog het één en ander op te lossen met menigéén, doordat ik crashte in mijn leven en vanwege de jarenlange afpersing door de (r)overheid.

Wanneer de GESARA fondsen gaan vrijkomen kan ik dat allemaal oplossen, dus dat stukje schuif ik even naar voren, fingers crossed X. Voor nu is het belangrijk dat de bevolking goed en snel wordt geïnformeerd over hetgeen er nu gaande is.

Vandaar dat het bijzonder fijn is dat ik Donaties kan blijven ontvangen, (zolang GESARA nog niet is ingevoerd in Nederland), zodat ik zoveel mogelijk belangrijke info naar buiten kan brengen om de bevolking te informeren.

Ook wat de ontwikkelingen van GESARA betreft en uiteraard THE GREAT AWAKENING!

Op de (r)overheid kunt U niet (meer) vertrouwen, kon dat ooit trouwens?

Goede vraag he? Nadenkertje...

Lees Romeinen 13 eens van de Bijbel? Welke Overheid bedoelen ze daar nu mee?

Toch niet de (r)overheid die nu aan de macht is? Nee, duidelijk niet dus!

En wanneer U tijd en zin heeft lees ook Openbaring 13...

(In deze tijd leven wij nu...).


MIJN WEBSITESMIJN PLATFORMS


www.ikwilallesweten.nl

www.mijnontdekkingsreis.nl

www.volkwordwakker.nl

www.de-nieuwe-media.nl

www.freedomforallworldwide.com

www.freelifeworld.info


TELEGRAM


Op Telegram beheer ik diverse Telegram groepen en kanalen.

De 3 belangrijkste daarvan zijn:

https://www.t.me/GESARANederland

https://www.t.me/GESARA_Nederland

https://www.t.me/MED_BEDSDONATIES


Wilt U mijn Missie, dit platform of de andere platforms graag financieel mede ondersteunen?

Of wilt U als blijk van waardering graag een DONATIE doen?

Dat kan door een bedrag over te schrijven naar mijn PAYPAL account of naar mijn bankrekening.

Scroll verder naar beneden voor de gegevens.


SUPPORT


U kunt mij eventueel ook supporten (financieel ondersteunen) door een T-shirt of andere artikelen te bestellen, voorzien van een goede boodschap, zoals een hoodie, kussen, mok of een tas.

Met deze artikelen kunt U een mooie eye-opener zijn voor Uw familie, vrienden, bekenden en omgeving.

Zodat ook zij gaan ontwaken!

Klik op de onderstaande button voor de webshop.HIPPE ZOMERJURKJES MET EEN BOODSCHAP


Deze hippe zomerjurkjes zijn te bestellen in de volgende maten:

XS - S - M - L - XL - XXL - 3XL

Klik hier voor meer info over de zomerjurkjes.


PAYPAL


Klik hier voor mijn PAYPAL account of klik hier ► paypal.me/FreedomForAll22

Onder vermelding van "Donatie" of "Gift"

Dank U wel voor Uw bijdrage!


BANK


BANK / IBAN nummer: DE53 4035 1060 0073 8838 03

T.n.v. Kars, Diena

Onder vermelding van "Donatie" of "Gift"

Dank U wel voor Uw bijdrage!Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)