Alic van der Veer

Wie is Alic van der Veer?

Alic van der Veer schreef op 08-02-2023 dat ik, Dienie Kars, rijp ben voor de GGZ?

Maar wie is er nu eigenlijk werkelijk gek?

Iemand die alles onderzoekt of diegene die zich laat prikken met zogenaamde vaccinaties en alles gelooft wat ze daar in Den Haag de bevolking door de NOS iedere dag op de TV, op de radio en in de grote kranten wijs proberen te maken? Duidelijk is dat de hersenspoeling bij Alic van der Veer is gelukt.

Mijn oudste broer zei dat een paar jaar geleden ook tegen mij, dat ik en mijn jongste broer knettergek waren en opgenomen dienden te worden.


Veel mensen die zijn gehersenspoeld reageren op deze wijze.

Nog een Weg te gaan...

Heb Alic inmiddels geblokkeerd, sommige mensen kijken niet verder dan hun neus lang is.


Lees mijn blog eens als jij hetzelfde denkt als Alic en mijn oudste broer?

Sterkte en Succes met je ontwakingsproces!